<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Twitter vernieuwd: direct zichtbare video's, foto's en brand pages

auteur
Driek Geurtsen | Oprichter & CEO Elke dag sta ik open voor mensen en hun vragen en doelen. Die vragen beantwoorden met creatieve oplossingen, daar doe ik het voor.

 

Het doel van de wijzigingen is een eenvoudigereTwitter vernieuwd Twitter ervaring.

Twitter.com heeft Twitter volledig vernieuwd. Hoewel de vernieuwde Twitter-interface nog niet bij iedereen is doorgevoerd, betreden twitteraars een nieuwe dimensie qua communicatie, video en Twitter als marketingtool. Het doel van alle wijzigingen is een eenvoudigere Twitter-ervaring.

 

De nieuwe interface bevat een nieuwe navigatiebalk met de opties:

  • Home
  • @Connect
  • #Discover

 

Het Home-tabblad

Het Home-tabblad lijkt nog het meest op de oude Twitter. Hier vindt u de vertrouwde mogelijkheden, zoals het versturen van een tweets, suggesties van mensen die u kunt volgen en de Tijdlijn. Nieuw is dat foto's en video's nu in Twitter zelf kunnen worden weergegeven. Voortaan hoeft u niet meer op een link te klikken, maar wordt content met een muisklik zichtbaar in tweets. Hetzelfde geldt voor conversaties, die u op dezelfde manier kunt weergeven.

 

Het @Connect tabblad

Het @Connect tabblad geeft u interactie aan met anderen en de interactie van degenen die u volgt. Hier ziet u reacties op uw tweets, wie u zijn gaan volgen, of uw tweets als favoriet zijn gemarkeerd en of uw tweets ge-retweet zijn.

 

Het #Discover tabblad

Het #Discover tabblad is de plek om te gaan ontdekken. Hier wordt allerlei leuke informatie weergegeven, afgestemd op uw interesses, locatie, taal, volgers, enzovoort. Hoe actiever u bent op Twitter, hoe meer informatie u over uzelf vrijgeeft en hoe meer de hier weergegeven content op u wordt afgestemd. Bekijk hier nieuwsberichten, foto's en trends.

 

Brand pages voor uw bedrijf

Naast de nieuwe Twitter-interface komt Twitter met speciale bedrijfspagina's, een beetje zoals een Facebook-pagina voor bedrijven. Hoewel de brand pages doen denken aan gewone Twitter-accounts, heeft u meer mogelijkheden om contact te leggen met potentiële volgers (leadgeneratie) en zijn ze levendiger dan privéaccounts. Momenteel bevinden de brand pages zich nog in de testfase en zijn dus nog niet toegankelijk voor het grote publiek. Bekijk screenshots van de testpagina's van bedrijven.

 

 

Social Media Marketing Scan Gratis

 

 

Een solide basis voor je marketing?

Je marketingstrategie gegoten in een ijzersterk Inbound Gameplan!

Download het e-book
ebook.png

Blogs in je mail?

Gerelateerd

social-media

Facebook Explore Feed: kans of bedreiging?

Het was even een paniekmoment voor marketeers en influencers, toen Facebook naar buiten kwam met..

social-media

Social media in de inbound marketing funnel (2): 'convert' naar lead

De tijd van 'zomaar wat doen' op social media, lijkt voor veel MKB'ers voorbij. Vooral wanneer een..

social-media

One4Marketing pakt social media aan met 5 pijlers

“Social media is zó geweldig! Het is gratis en ik kan delen wat ik wil! Postje hier, postje daar...