<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Verbeter je service!

HubSpot Service bestaat uit een aantal handige tools die je helpen je service te verbeteren. HubSpot Service is inclusief het gratis CRM van HubSpot. 

Conversations

Klanten communiceren graag via verschillende kanalen met bedrijven, bijvoorbeeld via chat en social media. De telefoon oppakken of een e-mail sturen wordt steeds minder populair. Als bedrijf is het belangrijk om op deze verschillende communicatiekanalen aanwezig te zijn. Het is echter niet makkelijk om overal tegelijk aanwezig te zijn. Je moet hiervoor meerdere kanalen tegelijk monitoren en managen. 

De conversations tool geeft daarom alle kanalen in één dashboard weer. Jij en je team hebben overzicht en kunnen eenvoudig samenwerken. De tool is gebouwd op HubSpot CRM en dus rijk aan context over de persoon waarmee je communiceert. 

Tickets

Wanneer je organisatie groter wordt en er meer vragen van klanten binnenkomen, is het lastig dit op een goede manier te managen met een persoonlijke aanpak. De tickets tool biedt een manier om in te spelen op klantvragen. Een ticket wordt gekoppeld aan een contact. Al je collega's kunnen zo zien of er een open issue is bij een klant. (Wel zo handig om te weten voordat je een klant belt met een up-sell aanbod). De tickets verschijnen ook op het tickets board, de basis voor je support team. 

Knowledge base

Als je een supportmedewerker bent dan weet je dat dezelfde vraag soms tientallen keren voorbij komt. Het is frustrerend en niet de beste tijdsbesteding om dezelfde vraag steeds opnieuw te beantwoorden. 

De oplossing is om trends te bekijken in je tickets en veelgestelde vragen aan te bieden als artikel op je website. In de knowledge base maak je eenvoudig zulke artikelen aan. De artikelen worden automatisch door HubSpot geïndexeerd door Google. Daar worden je antwoorden gevonden door andere mensen met deze vraag.

Customer feedback

De customer feedback tool helpt je om jouw klanten beter te begrijpen. De customer feedback begint met een aantal enquêtes die je gebruikt om kwalitatieve en kwantitatieve feedback van je klanten te verzamelen. Met deze tool werk je volgens een plan waarmee je regelmatig feedback van je klanten vraagt. 

Aan de hand van de feedback ontdek je je zwakke punten en kun je deze verbeteren. Ook ontdek je aan de hand van feedback wie de promotors van jouw bedrijf zijn. Deze kun je inzetten door een marketing campagne te bouwen rondom deze tevreden klanten. De mening van jouw klant heeft meer invloed dan wat jij zelf over je bedrijf zegt! 

Reporting

Als je de tickets tool, knowledge base en customer feedback tool werkend hebt, verkrijg je veel waardevolle data. Om deze gegevens te analyseren maak je gebruik van het service reporting dashboard. Hier zie je in een oogopslag verschillende analyses over tickets, de knowledge base en customer feedback. 

HubSpot Service Hub Starter Professional Enterprise
Pricing
46 p.m. €368 p.m.   €1.110 p.m.
Ticketing
Custom support form fields
Live chat
Conversational bots
Team email
Conversation inbox
Email templates
Email & chat to ticket
Canned snippets
Reporting dashboards
Calling
     
Meeting scheduling
Conversation routing      
HubSpot branding removed
Email sequences
Phone support    
Customer feedback    
Knowledge base    
Customer service automation
   
Multiple ticket pipelines    
Teams
   
1:1 video creation & hosting    
Salesforce integration      
Multiple currencies    
Playbooks    
Calculated properties    
Single sign-on    
Goals
   

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Laat je proces doorlichten door een van onze experts
Gratis consult