<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Wat is HubSpot service?

HubSpot service is dé online tool die het makkelijk maakt om een snelle en zeer persoonlijke klantenservice te bieden.

Binnen HubSpot service automatiseer je jouw processen voor meer self-service door klanten. Je krijgt meer tijd voor een proactieve service die je klantenbestand intrigeert, behoudt en laat groeien.

HubSpot service voor gemak en lange termijnklanten

HubSpot service automatiseert processen voor het snel en makkelijk omzetten van problemen van klanten in positieve resultaten, die zij en ook jij willen. Deze win-win situatie zorgt voor een sterke binding met jouw klanten.

Met HubSpot service verbeter je voortdurend jouw inbound service aanpak. Je blijft zo uitzonderlijke klantenservice bieden en zorgt voor lange termijn klanten, die jouw grootste ambassadeurs worden.

Schema onbekenden tot Ambassadeurs-1

Een klantenservice die jouw bedrijfsresultaat verbetert

Een klantenservice is succesvol wanneer zij werkt met een écht persoonlijk en zeer communicatief serviceproces, dat snel en gemakkelijk oplossingen voor problemen biedt. HubSpot service bied je de mogelijkheid om dit te bereiken.

Wij richten jouw serviceprocessen in met HubSpot en letten erop dat alle klanten een persoonlijke klantervaring beleven. We helpen jouw team om volgens het inbound serviceconcept te werken. Jouw klanten zijn in staat hun eigen problemen snel en intuïtief op te lossen. Je draagt vanaf het begin direct bij aan het behoud van klanten en een beter bedrijfsresultaat.

Boek nu HubSpot Demo

Succesvol met jouw commerciële proces

Inbound marketing, meer traffic en leads

Genereer content en zet traffic om in leads. Stoom deze vervolgens klaar voor een gesprek met sales.

Lees meer

Inbound sales, meer omzet en klanten die bij jou passen

Help potentiële kopers bij hun aankoopproces, toon de waarde van jouw aanbod aan en sluit samen de deal.

Lees meer

Inbound service, tevreden klanten en mond tot mond reclame

Los klantvraagstukken gestructureerd op. Zorg voor klanttevredenheid. Zet klanten om in ambassadeurs.

Lees meer

Weten wat de voordelen zijn van HubSpot service?

HubSpot service beter dan jouw huidige oplossingen? Lees meer over de voordelen.

Het service team werkt met informatie vanuit één plek aan het snel oplossen van servicevragen, ongeacht vanuit welk kanaal de vraag komt. De HubSpot functie hiervoor heet ‘Conversaties’. Dit is dé tool voor de klantcommunicatie van je team. Iedereen heeft dezelfde blik op de klant. Je geeft vervolgens ook weer antwoord via het kanaal dat jouw klant gebruikt.
HubSpot service is verbonden met -CRM. Bij het verlenen van service weet je ook wat en bij wie van je klanten er iets speelt waar jij vanuit marketing- en verkoop perspectief iets mee kan. HubSpot helpt daarom enorm bij het leveren van de juiste service. Dit is moeilijker wanneer informatie verspreid beschikbaar is, niet up-to-date is en via verschillende kanalen binnenkomt.
Met de kennisbank kunnen jouw klanten eenvoudig zoeken naar oplossingen voor hun vragen. Jij stelt voor hen een uitgebreide set aan middelen ter beschikking die netjes georganiseerd en doorzoekbaar zijn: helpartikelen, documentatie, tutorials, FAQ's en andere bronnen. De kennisbank kun je slimmer maken met behulp van een ‘persoonlijke’ chatbot die de klanten helpt bij de eerste antwoorden en het aanbieden van bijbehorende documentatie. De chatbot verbindt door als er geen antwoord beschikbaar is en de klant door jou persoonlijk geholpen moet worden.
Service Hub helpt je bij het zoeken naar trends in je tickets. Zij zet deze om in makkelijk leesbare artikelen, plaatst ze onder de juiste categorie en op jouw website, zodat ze geïndexeerd worden door Google. De druk op jouw support team om steeds dezelfde vraag te beantwoorden, wordt hiermee verlaagd.
Om klanten beter te begrijpen heeft HubSpot service een klantfeedbackfunctie. Daarmee ontdek je de klanten die jou waarderen. Met de top-promotors kun je samen klantcases maken. Voor anderen leg je contact met behulp van een workflow, die triggert wanneer iemand een hoge Net Promotor Score (NPS) heeft. Je kan hen ook vragen om online een review te geven of enquêtes in te vullen.

 

Service

HubSpot service helpt jouw  serviceteam bij het sneller reageren op problemen van klanten.

Je hebt al het inzicht om met de juiste acties gepersonaliseerde ondersteuning te bieden.

Je automatiseert eenvoudige vragen en  hun antwoorden zodat klanten zichzelf kunnen helpen met behulp van een slimme chatbot.

Voor jouw (service) processen, producten, diensten en andere zaken van jouw bedrijf verzamel je feedback om klanten beter te begrijpen.

Service Hub-1

Een overzicht van onze klanten die HubSpot succesvol inzetten. 

Nedaco_logoIntershop logo-1incentro-logounit4 logokeendelivey-logotencate-logoTwynstra_gudde_logoHupra-logotenderapp-logoFleetGO-LogoMilgro logo   ArcusIT-logo-1    Logo Logic vision-1-1Portland LogologoknablogoHSOkleinLogo_PortingXSlogo-acanthisMomice logo

 logo-alexandrelogo-voicebookingsrxp-logo-1

Onboarding HubSpot software

HubSpot is niet ingewikkeld. Toch zou je je kunnen afvragen hoe je een oplossing als HubSpot implementeert en onboard binnen jouw team.

Onboarding door een HubSpot of door een lokale partner

Sommige bedrijven kiezen voor de online onboarding door HubSpot. Anderen laten dit doen door een HubSpot partner zoals One4marketing. De onboarding door ons heeft veel voordelen. We kennen de ‘diepten' van HubSpot en hebben jarenlange ervaring om klantspecifiek te implementeren.

Onboarding door jezelf, door HubSpot, of door ons?

Die keuze is volledig aan jou. De belangrijkste feedback die onze klanten geven is dat ze door de 'live' trainingen in hun eigen taal een fantastische kennis van HubSpot opdoen. Daarmee konden ze direct aan de slag om al vrij snel successen te boeken bij het krijgen van meer traffic, leads en klanten.

 

HubSpot onboarding succes & prijzen

Wij bieden een aantal onboarding pakketten aan. Heb je vragen over HubSpot onboarding, aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen jou graag bij het vinden van de beste passende oplossing.

Onboarding HubSpot Marketing Professional

Remote implementatie & opleiding CRM. Remote implementatie & training Marketing Pro. Een Drag&Drop email template. Een eenvoudig landingspagina template. E-mail (voorkeur) pagina. Systeempagina’s. Basic data migratie.

Vanaf € 1450,- Eenmalig

Meer informatie

Onboarding HubSpot Marketing & Sales Pro

Remote implementatie & opleiding CRM. Remote implementatie & training Marketing Pro. Remote implementatie & training Sales Pro. Een Drag&Drop email template. Een eenvoudig landingspagina template. E-mail (voorkeur) pagina. Systeempagina’s. Basic data migratie.

Vanaf € 2450,- Eenmalig

Meer informatie

Onboarding HubSpot CRM SuiteEnterprise

Remote implementatie & training HubSpot CRM suite Pro (CRM, Marketing, Sales, Service, Operations & CMS). Een Drag&Drop email template. Een eenvoudig landingspagina template. E-mail (voorkeur) pagina. Systeempagina’s. Basic data migratie.

Vanaf € 3650,- Eenmalig

Meer informatie