<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Contacten en activiteiten binnen handbereik

HubSpot CRM bevat alles wat je nodig hebt om je leads en contacten te organiseren, te volgen en te binden aan je bedrijf. En: HubSpot CRM is helemaal gratis!

Overzicht

Alle contacten en hun activiteiten zijn op één plek terug te vinden in het Customer Relationship Management systeem (CRM) van HubSpot. Zo heb je bedrijfgegevens en telefoonnummer bij de hand, terwijl je meteen ziet of iemand de nieuwsbrief leest en welke pagina van de website hij bezocht. Doordat zowel de marketingactiviteiten als de salesactiviteiten bij een persoon weergeven worden, hebben marketing- en salesteams een volledig beeld van de lead of de bestaande klant. Dat helpt om efficiënt en goed samen te werken.

hubspot-crm-1

Leadscoring

Bovendien zijn jouw leads te kwantificeren dankzij de lead scoring tool*. De lead verzamelt punten door al zijn acties op jouw website. Wanneer de nieuwsbrief gelezen wordt, is dat 1 punt. Wordt er een e-book gedownload, dan zijn dat 10 punten. Zodra de lead genoeg punten heeft verzameld, zal jij een melding krijgen dat er een nieuwe marketing of sales qualified lead is.

Het CRM biedt de basis van tools die nodig zijn om de inbound methode goed toe te passen. 

Lees meer over Inbound
flywheel hubspot

Voordelen van HubSpot CRM

Gratis

Organiseer je contacten

Automatiseer je taken

Inzicht en automatiseren

In een tijdlijn zie je terug wat de lead precies bekeken en gelezen heeft. Maar ook of hij een jaar geleden contact heeft gehad met jouw collega. En waar er toen over gesproken of gemaild is. Zo begin je goed voorbereid aan een gesprek of je nu op de Sales-, Service of Marketing-afdeling zit. 

De software logt zoveel mogelijk automatisch, bijvoorbeeld de mail via een koppeling met Outlook en Gmail. Wie slim tijd wil besparen kan bepaalde taken automatiseren via een workflow. Stel bijvoorbeeld in dat iemand die een e-book download, vier dagen later een mailtje krijgt met de vraag of hij of zij een afspraak wil met een adviseur. In HupSpot zijn e-mailtemplates aan te maken. Dat kan ook nogeens veel tijd besparen als je vaker dezelfde vragen krijgt. 

tijdlijn2

Deals in een dashboard

Sales-afdelingen kunnen per lead een deal aanmaken, zodat de sales funnel zichtbaar wordt. In een mooi visueel dashboard zie je realtime de pipeline per stap. Dit overzicht kan gesorteerd worden per naam, per omzetgrootte of per stap in het proces. Zo kunnen de onduidelijke spreadsheets of overvolle inboxes tot het verleden behoren. 

Het CRM kan 1 miljoen contacten opslaan en is geschikt voor teams van 1 persoon tot wel 1000. Wil je meer contacten? Neem dan contact op met Marc van One4marketing.

deals-1

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Laat je proces doorlichten door een van onze experts
Gratis consult