<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Starten met HubSpot CRM

HubSpot CRM is een gratis en toonaangevend klantinformatie systeem. Het is gemaakt voor marketing en verkoopteams die snel aan de slag willen, zonder veel te veranderen aan hun bestaande werkwijze.

HubSpot CRM is ideaal voor jouw bedrijf als je de waarde van CRM begint te erkennen en wilt uitproberen of wanneer je jouw bestaande CRM niet optimaal benut.

HubSpot CRM bevat alle functies, zonder complex te zijn

HubSpot CRM is een slimme en eenvoudige oplossing met alle noodzakelijke basisfuncties om het proces van leads naar klanten te ondersteunen.

Je ervaart het gemak ten opzichte van de vaak verwarrende complexiteit die veel andere CRM-platforms hebben.

HubSpot CRM is erg geschikt voor startende en MKB bedrijven en is een oplossing die goed past bij alle niches en industrieën.

Schema onbekenden tot Ambassadeurs-1

HubSpot CRM centraal punt voor vastleggen contacten en communicatie

Samen met jou richten wij HubSpot CRM in. Wij zorgen voor eenvoudige en mooie contact- en bedrijfsprofielen. Ook wordt elke communicatie met of door de klant overzichtelijk vastgelegd.

Potentiële opdrachten (deals) worden automatisch toegewezen aan verkopers. Met alle beschikbare informatie op één plek houden zij voorbereid gesprekken.

We richten ook een salesdashboard in zodat je alle deals kunt volgen en samen met jouw verkopers in kunt grijpen wanneer er extra aandacht naar een lead of klant moet uitgaan. 

Boek nu HubSpot Demo

Succesvol met jouw commerciële proces

Inbound marketing, meer traffic en leads

Genereer content en zet traffic om in leads. Stoom deze vervolgens klaar voor een gesprek met sales.

Lees meer

Inbound sales, meer omzet en klanten die bij jou passen

Help potentiële kopers bij hun aankoopproces, toon de waarde van jouw aanbod aan en sluit samen de deal.

Lees meer

Inbound service, tevreden klanten en mond tot mond reclame

Los klantvraagstukken gestructureerd op. Zorg voor klanttevredenheid. Zet klanten om in ambassadeurs.

Lees meer

Weten wat de voordelen zijn van HubSpot CRM?

Hoe weet je of de HubSpot CRM beter is dan jouw huidige oplossingen? Lees meer over de voordelen.

Het belangrijkste voordeel van HubSpot CRM is dat je het kunt linken aan alle zaken die te maken hebben met jouw verkoopprocessen; je website, e-mail (outlook en Gmail), social media profielen, telefoon en meer.
HubSpot CRM helpt jou met minder inspanning meer deals te sluiten. Elk aspect van je verkooppijplijn is inzichtelijk en gemakkelijk te volgen. Je ziet de kansen, helpt je klanten in de juiste richting en sluit samen met hen eerder deals.
HubSpot CRM verzamelt automatisch veel bedrijfsgegevens. Jouw verkopers hoeven minder uit te zoeken en kunnen zich meer focussen op gesprekken met leads en klanten.
HubSpot CRM kan geïntegreerd worden met allerlei oplossingen binnen jouw verkoopproces, dit is zeker handig als je door wilt groepen met HubSpot marketing, sales en service.
Met HubSpot CRM leg je kenmerken van leads en klanten vast. Op basis daarvan kun je erg gemakkelijk lijsten maken voor persoonlijke mailings en nieuwsbrieven

 

CRM

HubSpot CRM legt gegevens van contacten en bedrijven overzichtelijk vast. Ook elke interactie via de vele communicatiekanalen met klanten en leads wordt vastgelegd.

Dit inzicht in de status van klanten en  leads verhoogt de kans op succes en klanttevredenheid.

HubSpot CRM houdt je marketing, sales en serviceteam op de hoogte van de dagelijkse taken. Veel repeterend werk verdwijnt door automatisering.

HubSpot CRM-1

Een overzicht van onze klanten die HubSpot succesvol inzetten.

Nedaco_logoIntershop logo-1incentro-logounit4 logokeendelivey-logotencate-logoTwynstra_gudde_logoHupra-logotenderapp-logoFleetGO-LogoMilgro logo   ArcusIT-logo-1    Logo Logic vision-1-1Portland LogologoknablogoHSOkleinLogo_PortingXSlogo-acanthisMomice logo

 logo-alexandrelogo-voicebookingsrxp-logo-1

Onboarding HubSpot software

HubSpot is niet ingewikkeld. Toch zou je je kunnen afvragen hoe je een oplossing als HubSpot implementeert en onboard binnen jouw team.

Onboarding door een HubSpot of door een lokale partner

Sommige bedrijven kiezen voor de online onboarding door HubSpot. Anderen laten dit doen door een HubSpot partner zoals One4marketing. De onboarding door ons heeft veel voordelen. We kennen de ‘diepten' van HubSpot en hebben jarenlange ervaring om klantspecifiek te implementeren.

Onboarding door jezelf, door HubSpot, of door ons?

Die keuze is volledig aan jou. De belangrijkste feedback die onze klanten geven is dat ze door de 'live' trainingen in hun eigen taal een fantastische kennis van HubSpot opdoen. Daarmee konden ze direct aan de slag om al vrij snel successen te boeken bij het krijgen van meer traffic, leads en klanten.