<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Over One4Marketing

Over One4Marketing

 

Door een transparante houding, een authentiek karakter en het delen van relevante kennis, zorg je dat jij gevonden wordt door potentiële klanten. En dat is leuk! One4Marketing gelooft in de kracht van transparantie, het delen van relevante kennis en authenticiteit. Wij geloven in de kracht van inbound marketing

De tijd van vervelende telefoontjes, schreeuwerige advertenties en dure mediacampagnes is voorbij. Mensen zoeken zelf naar antwoorden op hun vragen en oplossingen voor hun problemen. Jouw doelgroep ervaart het als zeer prettig dat zij geholpen worden door de kennis die jij beschikbaar stelt. Zij zien jou als kennisleider en komen bij jou met hun vragen. 

One4Marketing bestaat om marketing- en salesprofessionals gelukkig te maken. Wij maken marketing weer leuk. Sinds onze oprichting in 2011 mochten al vele klanten het succes van onze aanpak ervaren. Wij helpen onze klanten met veel plezier hun eigen en gezamenlijke doelen te behalen. De passie voor marketing op een natuurlijke en leuke manier is iets wat onze medewerkers bindt. Het creëren van content die bedoeld is om anderen te helpen, staat daarin centraal. 

 

De gezichten achter One4Marketing

Driek Geurtsen

Oprichter & CEO

“Openstaan voor mensen en hun vragen en doelen. Of dit nu collega’s zijn of klanten. En van daaruit bezig zijn met creatieve oplossingen, daar doe ik het voor.”

Bij One4Marketing geniet ik elke dag van 'mijn' mensen. Samen zijn we het bedrijf. Dagelijks stimuleer ik ondernemerschap, creativiteit en het streven echte waarde te leveren aan onze klanten.

Lees meer

Tobias Pasma

Inbound Marketing Consultant

"Bouw en verbeter relaties door marketing in dienst te stellen van je potentiële klant.”

In januari 2013 ben ik als inbound marketing consultant begonnen bij One4Marketing. In 2016 heb ik een kort uitstapje gemaakt naar een PR-bureau, maar inmiddels werk ik weer dagelijks met heel veel plezier bij One4Marketing. Mijn werk focust zich op de ontwikkeling en uitrol van de nieuwe marketingstrategieën.

Anne-Lot de Heus

Inbound Marketing Consultant

"Op het juiste moment, de juiste content inzetten, gericht op de juiste persoon.”

Dat is mijn grootste uitdaging, zowel voor One4Marketing zelf als voor onze klanten. Om de content het werk te laten doen. Hoe dan? Door het schrijven van blogs, optimaliseren van websitepagina's, creëren van e-books, maken van infographics, en meer. En dat allemaal op basis van een ijzersterke contentstrategie en met een flinke dosis creativiteit.

Marc Rutgers

Sales Consultant

“Ik zie obstakels niet als een probleem, maar als een mogelijkheid tot groei.”

Als Sales Consultant ben ik bezig met veel verschillende werkzaamheden. Voornamelijk houd ik mij bezig met het ontdekken van pijnpunten bij potentiële klanten, om vervolgens samen te kijken naar mogelijke oplossingen.

Lees meer

Bettine de Gooijer

Content Marketeer

"Als content marketeer bij One4Marketing maak ik graag de beste content voor jouw prospects en klanten.”

Als content marketeer bij One4Marketing maak ik graag de beste content voor jouw prospects en klanten. Content die antwoord geeft op hun vragen en past bij de fase van de Buyers journey waar ze zich in bevinden. Oftewel, content die echt voor jouw doelgroep bedoeld is!

Ferdinand

Project Manager

Jorine

Front-end Developer & Designer