<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Wat is HubSpot marketing?

HubSpot marketing is een softwareplatform voor marketing automation. Je bent hierdoor in staat om via een inbound marketingaanpak bezoekers aan te trekken, leads te converteren en klanten te werven.

Alle marketingacties voer je vanuit HubSpot uit. Je volgt en meet elke online marketing inspanning. Je bent krachtig in het genereren en opvolgen leads, en zorgt dat deze klaar zijn om met verkoop te praten.

Hoe marketing automation jou ondersteunt

HubSpot marketing uitblinker voor meer traffic, leads en klanten

HubSpot marketing is gemaakt voor marketeers. Jij kunt zelfstandig uit de voeten met landingspagina's, workflows, email campagnes en meer.

HubSpot marketing heeft een aantal geavanceerde functies die jou als marketeer vanuit één oplossing zeer praktisch ondersteunen bij het halen van jouw doelen.

Schema onbekenden tot Ambassadeurs-1

Klanten meer dan output marketingautomatisering 

Bij One4marketing hebben we natuurlijk de drive om door middel van HubSpot jouw marketingwerk makkelijker te maken. We gaan voor succesvolle leadgeneratiecampagnes. Klanten zijn meer dan alleen de output van marketing automation.

Wij helpen jou graag met het inzetten van HubSpot marketing en het verkrijgen van leads en klanten die bij jou passen. Ook leren we jou de informatie die je over hen verzamelt te gebruiken voor het leveren van persoonlijke ervaringen tijdens hun volledige customer journey. Jij creëert zo al vertrouwen vanaf het eerste contactmoment en bouwt voortdurend aan een sterke relatie.

Boek nu HubSpot Demo

Succesvol met jouw commerciële proces

Inbound marketing, meer traffic en leads

Genereer content en zet traffic om in leads. Stoom deze vervolgens klaar voor een gesprek met sales.

Lees meer

Inbound sales, meer omzet en klanten die bij jou passen

Help potentiële kopers bij hun aankoopproces, toon de waarde van jouw aanbod aan en sluit samen de deal.

Lees meer

Inbound service, tevreden klanten en mond tot mond reclame

Los klantvraagstukken gestructureerd op. Zorg voor klanttevredenheid. Zet klanten om in ambassadeurs.

Lees meer

Weten wat de voordelen zijn van HubSpot marketing?

Hoe weet je of de HubSpot marketing beter is dan jouw huidige oplossingen? Lees meer over de voordelen.

HubSpot gaat verder dan de traditionele e-mailmarketing. Ze bevat alle tools voor online marketing, zoals, social mediamarketing, SEO en contentmarketing. De informatie die je verzamelt geeft een geïntegreerd klantbeeld en je deelt de juiste content op het juiste moment.
HubSpot CRM is gekoppeld aan HubSpot marketing. Je spreekt daarmee leads en klanten persoonlijk aan. Je deel content passend bij de status van hun buyer journey, dit zorgt voor vertrouwen en meer gesprekken voor sales.
HubSpot Marketing is gekoppeld aan HubSpot CRM (of bijvoorbeeld Salesforce). Alle klantinteracties met jouw bedrijf worden vastgelegd. Met deze zinvolle gegevens op één plek, maak je nauwkeurige en betrouwbare rapportages. Je bent in staat om leadgeneratie campagnes voortdurend te optimaliseren. Beter voor leads en klanten. En hoog gekwalificeerde leads voor verkoop.Met deze zinvolle gegevens op één plek maak je nauwkeurige en betrouwbare rapportages. Zo ben je in staat om leadgeneratie campagnes voortdurend te optimaliseren wat beter is voor leads en klanten en uiteindelijk ook voor je verkoop.
HubSpot Marketing kan geïntegreerd worden met allerlei oplossingen binnen jouw verkoopproces. Als je HubSpot CRM en -sales-gebruikt beheer je jouw klantrelatie van het eerste tot het laatste moment.
HubSpot marketing levert ingebouwde rapportagetools mee (rapporten, analysetools en dashboards). Vanaf het begin kan jij jouw campagnes en activiteiten meten en verbeteren.

 

Marketing

Je trekt bezoekers naar jouw website. Met de Marketing Hub converteer je ze naar leads, houd je hen warm en maak je ze gereed voor sales.

HubSpot marketing biedt hiervoor een set aan sterke hulpmiddelen. HubSpot maakt direct inzichtelijk wat klanten doen, zodat je data gedreven werkt en jouw aanpak optimaliseert.

Marketing hub-1-1-1

Een overzicht van onze klanten die HubSpot succesvol inzetten

Nedaco_logoIntershop logo-1incentro-logounit4 logokeendelivey-logotencate-logoTwynstra_gudde_logoHupra-logotenderapp-logoFleetGO-LogoMilgro logo   ArcusIT-logo-1    Logo Logic vision-1-1Portland LogologoknablogoHSOkleinLogo_PortingXSlogo-acanthisMomice logo

 logo-alexandrelogo-voicebookingsrxp-logo-1

Onboarding HubSpot software

HubSpot is niet ingewikkeld. Toch zou je je kunnen afvragen hoe je een oplossing als HubSpot implementeert en onboard binnen jouw team.

Onboarding door een HubSpot of door een lokale partner

Sommige bedrijven kiezen voor de online onboarding door HubSpot. Anderen laten dit doen door een HubSpot partner zoals One4marketing. De onboarding door ons heeft veel voordelen. We kennen de ‘diepten' van HubSpot en hebben jarenlange ervaring om klantspecifiek te implementeren.

Onboarding door jezelf, door HubSpot, of door ons?

Die keuze is volledig aan jou. De belangrijkste feedback die onze klanten geven is dat ze door de 'live' trainingen in hun eigen taal een fantastische kennis van HubSpot opdoen. Daarmee konden ze direct aan de slag om al vrij snel successen te boeken bij het krijgen van meer traffic, leads en klanten.