<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Hoe pak je inbound op?

Op weg naar inbound doorlopen we de onderstaande stappen om tot een sterke inbound strategie te komen. Deze aanpak hebben we bij meerdere klanten gebruikt en gefinetuned tot een succesvolle methode!

Inbound game plan

Om van inbound een succes te maken, heb je een strategie nodig. Het inbound game plan is een strategisch plan. Voor marketing en sales biedt zij de handvaten voor je positionering, productaanbod en klantprocessen. In het game plan worden de buyer personas, buyer's journeys uitgewerkt. Ook de KPI's en SLA's voor marketing en sales staan in dit document, gevolgd door een gedegen contentstrategie en campagnes voor leadgeneratie en lead nurturing. Om het game plan in een organisatie in te bedden, krijgen medewerkers een aantal workshops. Het game plan en de workshops zijn alles wat nodig is om van inbound een succes te maken:  Lees hier meer over de workshops

Aanpak One4marketing

HubSpot implementatie

HubSpot is de marketing en sales automation tool die jouw organisatie helpt bij het realiseren van jullie inbound strategie. De HubSpot-software is een alles-in-éénpakket en geeft je inzicht in de resultaten die jouw inspanningen opleveren. Dit draagt bij aan een betere samenwerking tussen marketing en sales en resulteert in kwalitatief goede leads. Wij ondersteunen je bij het implementeren van HubSpot, zowel bij het technische gedeelte als het trainen van je medewerkers.  

Aanpak One4marketing

Training

Wanneer HubSpot is geïmplementeerd, ontdek je hoe je met HubSpot kunt werken. Om je goed op weg te helpen, geven wij jou en je collega's een aantal trainingen. 

Daarnaast beschikt HubSpot over een groot learning center. Hier volg je online trainingen over inbound marketing, inbound sales, social media, de HubSpot software en nog veel meer! Na afronding van een training ontvang je een certificaat. Hoe meer kennis je hebt, hoe meer voordeel jij en je organisatie uit HubSpot halen!

Aanpak One4Marketing

Uitvoer en ondersteuning

Na het volgen van trainingen begint het feest pas echt! Je gaat aan de slag met het creëren van gerichte content en het optimaliseren van de conversie van traffic naar leads. We zitten regelmatig bij elkaar om met jou je resultaten door te spreken en bij te sturen waar nodig. Druk? Wij nemen je graag wat werk uit handen! Van contentcreatie tot conversieoptimalisatie en van het maken van landingspagina's tot nurturing e-mails; precies datgene waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Heb je onze ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!  

Aanpak One4marketing

Zo landt nieuwe techniek in een organisatie.

Innoveren

Om innovaties volledig te laten slagen moet je draagvlak hebben binnen het bedrijf. Bij elke vernieuwing doorloop je als team deze stappen. Het begint met oriëntatie. Nieuwe mensen tasten elkaar af en er groeit vertrouwen. Dan wordt er gesproken over visie en doelen. Waar gaan we naar toe met elkaar? Pas als er commitment is aan de hogere doelen kan de samenwerking in werkprocessen geïmplementeerd worden. Daarna kan je succesvol samenwerken op een hoog niveau. Mensen zijn flexibel, op elkaar ingespeeld en kunnen samen tegenvallers opvangen. Daarna komt weer een nieuwe fase van vernieuwing. Het proces wordt onder de loep genomen. Er komen nieuwe mensen bij of er komt een nieuwe uitdaging. En dan begint het teamproces opnieuw.

1 Miljoen page views in 2018 bij One4marketing!

Je marketingstrategie gegoten in een ijzersterk Inbound Gameplan!

 

Download een voorbeeld

Prijzen

Gebruik het #1 marketingplatform voor een prijs die bij jouw bedrijf past.

Starter

De basisversie van HubSpot, speciaal voor inbound marketing starters.

€ 46 per maand

Meer informatie

Pro

Een geïntegreerde oplossing van HubSpot voor professionele marketeers.

€ 740 per maand

Meer informatie

Enterprise

Een geavanceerd platform dat voor grote marketingteams makkelijk in gebruik is.

€ 2.944 per maand

Meer informatie

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Laat je proces doorlichten door een van onze experts
Gratis consult