<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Inbound

Klanten trekken en binden met inbound

Inbound gaat uit van gevonden worden, helpen met kopen en sublieme service bieden. Dit is dé manier om klanten aan te trekken, te binden en meer dan tevreden te maken. Inbound zorgt dat jouw bedrijf waarde toevoegt, het vertrouwen wint en aan een lange termijnrelatie bouwt. Daarbij staan moderne automatiseringsmiddelen voor je klaar. Inbound biedt jou een menselijke en behulpzame manier van zakendoen. En als 'goed voor de klant' ook 'goed voor de zaak' betekent, groeit jouw bedrijf!

Voordelen van inbound

Zoekers naar je toe trekken met relevante content

Kwalitatieve leads binnen handbereik

Hoge conversie naar aankopen

Flywheel: Inbound helpt klanten stapsgewijs kopen.

Attract

In de attract fase trek je de juiste bezoekers naar je website. Dit doe je door de juiste content op het juiste moment aan de juiste persoon te geven. Je laat prospects hiermee zien dat je hen graag wilt helpen bij het oplossen van hun pijnpunten gedurende het begin van hun customer journey.

Engage

Engage staat voor het creëren van langdurige relaties met je prospects en klanten. Hiervoor heb je persoonlijk contact met hen via verschillende kanalen. Alle informatie die je hier uithaalt gebruik je om hen te helpen bij het aankopen van het product of de dienst, die bij hen past. Hoe mooi wanneer dat bij jouw bedrijf vandaan komt!

Delight

In de delight fase maak je het proces van de klant na de aankoop zo aangenaam en makkelijk mogelijk. Dit doe je met behulp van verschillende tools. Allereerst met de NPS-functionaliteit. Na aanschaf vraag je of jouw klant het contact met jouw organisatie als positief heeft ervaren. Met de feedback verbeter jouw content en de processen. Tijdens de implementatie- en gebruiksfase geef je de juiste antwoorden te geven. Door informatieve tools als Q&A's, chatbots en serviceafdeling. Zo krijgen klanten snel antwoord, blijven ze tevreden en kan jij jezelf blijven verbeteren.

inbound flywheel

Verbeter je commerciële proces

Inbound marketing

Inbound marketing trekt prospects aan en converteert ze naar leads. Verras de leads en bestaande klanten met de juiste content op de juiste tijd. Dan draait het flywheel en gaat je bussiness groeien. 

Inbound marketing

Inbound sales

Met inbound sales selecteer je de leads die een fit hebben met jouw bedrijf, producten en diensten. Neem contact op met mensen die klaar zijn voor een verkoopgesprek. Verrast hen met een oplossing voor hun pijnpunten en werk toe naar de voor hen juiste aankoop.

Inbound sales

Inbound service

Inbound service geeft bestaande klanten antwoord op hun vragen en helpt hen wanneer dat nodig is op een manier die voor hen prettig werkt. Zo bouw je aan een goede relatie en creëer je ambassadeurs die jou aanbevelen.

Inbound service

De rol van HubSpot

HubSpot helpt je met het realiseren van het inbound proces in jouw organisatie. Met deze automation tool richt je inbound marketing, sales en service eenvoudig in. Alle informatie over en conversaties met leads en klanten zijn op één plek te vinden. De verschillende teams werken hierdoor eenvoudig en effectief samen.

Meer over hubspot
hubspot logo klein

Bewezen resultaten

One4marketing boekt al acht jaar succes met de integratie van HubSpot bij klanten; van strategisch advies tot inrichten van processen en het geven van trainingen. Van het bouwen van een site tot het het creëren van content voor marketing, sales en service. One4marketing heeft ervaring bij verschillende bedrijven in diverse branches, zoals IT en het bankwezen.

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Laat je proces doorlichten door een van onze experts
Plan een meeting