<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Klanten trekken en binden met inbound

Inbound is de manier om klanten aan te trekken, te binden en meer dan tevreden te maken. Zo bouw je een organisatie die waarde toevoegt en het vertrouwen krijgt. Nu je met technologie steeds meer automatiseert, biedt inbound een menselijke en behulpzame manier van zakendoen. Want als 'goed voor de klant' ook 'goed voor de zaak' betekent, kan jouw bedrijf groeien.

Voordelen van inbound

Kwalitatieve leads

Meer dan tevreden klanten

Een groeiend bedrijf

Inbound helpt klanten stapsgewijs kopen.

Attract

In de attract fase trek je de juiste bezoekers naar je website. Dit doe je door de juiste content op het juiste moment aan de juiste persoon te geven. Je laat prospects hiermee zien dat je hen graag wilt helpen bij het oplossen van hun pijnpunten. 

Engage

Engage staat voor het creëren van langdurige relaties met je prospects en klanten. Hiervoor heb je persoonlijk contact met hen via verschillende kanalen. Alle informatie die je hier uithaalt kun je gebruiken om het contact te personaliseren. Doordat je op verschillende kanalen aanwezig bent, is het eenvoudig om contact op te nemen met jouw organisatie. 

Delight

In de delight fase maak je het proces van de klant na de aankoop zo aangenaam en makkelijk mogelijk. Dit doe je met behulp van verschillende tools. Hoe weet je of je klant het contact met jouw organisatie als positief heeft ervaren? Door het te vragen! Vraag feedback en verbeter zo je content en en processen. Hoe zorg je voor de juiste antwoorden op vragen tijdens implementatie of gebruik van jouw product of dienst? Door informatieve Q&A's, chatbots en serviceafdeling. Zo krijgen klanten snel antwoord en blijven ze tevreden.

inbound flywheel

Verbeter je commerciële proces

#

Inbound marketing

Als inbound marketeer is het je doel prospects aan te trekken, te verbinden en persoonlijk te verrassen. Je werkt samen met het sales- en serviceteam om het flywheel te laten draaien en je organisatie te laten groeien. 

Inbound marketing
#

Inbound sales

Met inbound sales trek je nieuwe leads aan om je pipeline te laten groeien. Je neemt contact op met mensen die klaar zijn voor een verkoopgesprek en verrast hen met een oplossing voor hun pijnpunten. Zo bouw je aan vertrouwen.

Inbound sales
#

Inbound service

Met inbound service geef je bestaande klanten antwoord op hun vragen en help je hen wanneer dat nodig is op een manier die voor hen prettig werkt. Zo bouw je aan een goede relatie en creëer je ambassadeurs die jou aanbevelen. 

Inbound service

De rol van HubSpot

HubSpot helpt je met het realiseren van het inboundproces in jouw organisatie. Met deze automation tool richt je inbound marketing, sales en service eenvoudig in. Alle informatie over en conversaties met leads en klanten zijn op één plek te vinden. Samenwerken met de verschillende teams is hierdoor eenvoudig en effectief.

 

Meer over hubspot
hubspot logo klein

Bewezen resultaten

One4marketing boekt al acht jaar succes met de integratie van HubSpot bij klanten van strategisch advies tot inrichten van processen. Van het bouwen van een site tot het het creëren van content voor marketing, sales en service. One4marketing heeft ervaring bij verschillende bedrijven in diverse branches, zoals IT, het bankwezen en trainingen.

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Laat je proces doorlichten door een van onze experts
Gratis consult