<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Wat is HubSpot sales?

HubSpot sales is een slimme sales-automatisering oplossing. Zij helpt je te focussen op klanten die passen bij jouw bedrijf. Klanten die al het vertrouwen hebben om samen met jou het verkooptraject succesvol af te ronden.

Met HubSpot sales bouw en automatiseer je al jouw verkoopprocessen die specifiek zijn voor jouw bedrijf. Je bent in staat om je te focussen op wat er toe doet en verkoopt meer in minder tijd.

HubSpot sales helpt bij versnellen van verkoop en werven van meer klanten

HubSpot sales laat jouw verkoop doen wat ze het beste kan: verbinding maken met de juiste leads, het voeren van meer gesprekken en een hogere scoringskans op opdrachten. 

Met HubSpot sales automatiseer je jouw repeterende en andere administratieve taken van sales. Je volgt het verloop van potentiele deals en hebt alle verkoopactiviteiten overzichtelijk op één plaats georganiseerd. Je ziet waar je jouw verkoopproces kunt versnellen om meer klanten te winnen.

Schema onbekenden tot Ambassadeurs-1

Verkopen aan klanten die passen bij jouw bedrijf

Wat moet een verkoper doen? Altijd bezig zijn met het sluiten van zoveel mogelijk deals? Niet dus! Natuurlijk blijft het nog steeds je taak om te verkopen. Maar wel aan de juiste klanten, klanten die een langetermijnrelatie aan willen gaan. Daar helpt HubSpot sales je bij. 

We richten binnen HubSpot samen met jou het inbound sales proces in. We leren je vervolgens te werken met de inbound sales methode. Jij creëert zo al vertrouwen bij je klanten vanaf het eerste contact moment. Met de verzamelde informatie in HubSpot bouw je voortdurend aan een sterke relatie, die uitmondt in een aankoop door jouw klant.

 

Boek nu HubSpot Demo

Succesvol met jouw commerciële proces

Inbound marketing, meer traffic en leads

Genereer content en zet traffic om in leads. Stoom deze vervolgens klaar voor een gesprek met sales.

Lees meer

Inbound sales, meer omzet en klanten die bij jou passen

Help potentiële kopers bij hun aankoopproces, toon de waarde van jouw aanbod aan en sluit samen de deal.

Lees meer

Inbound service, tevreden klanten en mond tot mond reclame

Los klantvraagstukken gestructureerd op. Zorg voor klanttevredenheid. Zet klanten om in ambassadeurs.

Lees meer

Weten wat de voordelen zijn van HubSpot sales?

Hoe weet je of HubSpot sales beter is dan jouw huidige oplossingen? Lees meer over de voordelen.

Je automatiseert een reeks van gepersonaliseerde e-mails op een eenvoudige manier. Die zet je in de wachtrij zonder het risico te lopen om op een onpersoonlijke manier met leads te communiceren. Alle vereiste herinneringen worden automatisch afgeleverd, inclusief de herinneringen die naar jou worden gestuurd wanneer een lead de gewenste actie uitvoert (opent een e-mail, klikt op een link, enzovoort).
Met HubSpot sales maak je jouw eigen gepersonaliseerde e-mailsjablonen en gebruik je vervolgens degene die het best presteert. HubSpot heeft ook de mogelijkheid om vergaderingslinks toe te voegen aan elke e-mail. Jouw klanten nemen contact op, op het moment dat voor hen het meest geschikt is. HubSpot sales helpt je ook dan bij het plannen van een gezamenlijk salesgesprek.
Met HubSpot sales houd je het gedrag van je leads en klanten goed in de gaten te houden. Heb je alle gegevens in het HubSpot juist ingevoerd? Dan krijg je een melding wanneer jouw lead of klant jouw e-mails opent of zodra ze op een link of een bijlage hebben geklikt. HubSpot werkt met een scoringsysteem, ze houd je op de hoogte van leads en klanten met een hoge kans op verkoop.
HubSpot sales zorgt ervoor dat jij lead en klant gegevens niet meer handmatig hoeft in te voeren. Met HubSpot importeer je eenvoudig je contactgegevens, die je via invulformulieren op je website krijgt van je leads en klanten. Op deze manier ben je veel specifieker bezig met hun vragen en ben je sneller in staat deals te sluiten.
HubSpot sales heeft verkooprapportages die jou een diepgaand inzicht bieden in de stand van je pijplijn. Dit helpt je om op een snelle manier, nauwkeurige voorspellingen te doen! Met de HubSpot rapportage hoef je geen rapporten meer te bouwen in Excel, kun je resultaten beter intepreteren en heb je meer tijd om de strategische vragen van het MT of de directie voor te bereiden en accuraat te beantwoorden.

 

Sales

HubSpot sales ondersteunt salesprocessen, waarbij de koper centraal staat.

Je kent de (informatie) behoefte van jouw leads. Je sluit samen verkooptrajecten eerder en succesvol af.

Je automatiseert repeterend en handmatig werk en krijgt meer tijd voor gesprekken met klanten en leads.

Je meet alle verkoopactiviteiten en optimaliseert voortdurend de kwaliteit van gespreken, afspraken en processen.

Sales hub-1

Een overzicht van onze klanten die HubSpot succesvol inzetten.

Nedaco_logoIntershop logo-1incentro-logounit4 logokeendelivey-logotencate-logoTwynstra_gudde_logoHupra-logotenderapp-logoFleetGO-LogoMilgro logo   ArcusIT-logo-1    Logo Logic vision-1-1Portland LogologoknablogoHSOkleinLogo_PortingXSlogo-acanthisMomice logo

 logo-alexandrelogo-voicebookingsrxp-logo-1

Onboarding HubSpot software

HubSpot is niet ingewikkeld. Toch zou je je kunnen afvragen hoe je een oplossing als HubSpot implementeert en onboard binnen jouw team.

Onboarding door een HubSpot of door een lokale partner

Sommige bedrijven kiezen voor de online onboarding door HubSpot. Anderen laten dit doen door een HubSpot partner zoals One4marketing. De onboarding door ons heeft veel voordelen. We kennen de ‘diepten' van HubSpot en hebben jarenlange ervaring om klantspecifiek te implementeren.

Onboarding door jezelf, door HubSpot, of door ons?

Die keuze is volledig aan jou. De belangrijkste feedback die onze klanten geven is dat ze door de 'live' trainingen in hun eigen taal een fantastische kennis van HubSpot opdoen. Daarmee konden ze direct aan de slag om al vrij snel successen te boeken bij het krijgen van meer traffic, leads en klanten.