<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Schermafbeelding 2018-11-01 om 17.17.33

Bouw een krachtige website die er goed uitziet op elk apparaat, gepersonaliseerd is voor elke bezoeker en geïntegreerd is met al je marketing tools. 

Waarom HubSpot webdesign?

  • Integratie van CMS, CRM en Analytics
  • Beheer al je content op één plek; blogs, webpagina's, sociale media en video,
  • Optimaliseer je content voor Google, mobiel en conversie;
  • Personaliseer je website voor elke unieke bezoeker. 

Beheer al je content op één plek 

Wanneer je met verschillende marketing tools werkt, weet je dat dit soms knap lastig kan zijn, hoe fijn de tools op zich ook zijn! Het kost tijd om te switchen tussen de tools en het is moeilijk om overzicht te krijgen. Tijd voor een geïntegreerd platform! 

In HubSpot creëer en bewerk je blogs, landingspagina's, websitepagina's en e-mails. Je kunt templates maken en gebruiken. Met hetzelfde platform bekijk je statistieken om te zien hoe je content presteert en optimaliseer je de content. 

Optimaliseer je content voor Google, mobiel en conversie

Met HubSpot optimaliseer je content zonder technische ingewikkeldheden. Wanneer je je website in HubSpot bouwt, is deze automatisch responsive voor elk apparaat. Met SSL surft iedereen veilig op je website en waardeert Google je website hoger. 

Personaliseer je website voor elke unieke bezoeker

Gepersonaliseerde content levert een betere gebruikservaring en een beter presterende website op. In HubSpot kun je je content eenvoudig personaliseren op basis van de gegevens die je in het HubSpot CRM hebt opgeslagen. 

Conversie_Hubspot

Jouw website in HubSpot

Ben je benieuwd wat een HubSpot website voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan onze gratis demo aan. Wij laten je dan de mogelijkheden van HubSpot voor jouw organisatie zien. 

Wil jij je website in HubSpot bouwen? Wij doen dit graag voor je! Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. 

Neem contact op
webdesign trends

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Hier een e-book van één van onze experts
Download het E-book Roi Calculator