<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Wat is HubSpot CMS?

HubSpot CMS is hét platform om leadgenererende websites mee te bouwen. Door de integratie met het CRM ervaren leads en klanten via de website een persoonlijke benadering.

Het HubSpot CMS is makkelijk. Als B2B-marketeer pas je jouw website geheel zelfstandig aan ten gunste van meer traffic, leads en klanten.

HubSpot CMS bevat alle onderdelen voor leadgeneratie

Voor jouw leadgeneratie campagnes maak je zelf nieuwe website- en landingspagina's, A/B en adaptieve testen, formulieren en rapportages .

Wanneer je met de andere oplossingen van HubSpot integreert, maak je jouw website de belangrijkste motor voor al je marketing en verkoop inspanningen.

Met HubSpot CMS pas je jouw website makkelijk aan. Je gebruikt de beschikbare data om leads en klanten een nog betere beleving te geven en hen naar je toe te trekken.

Schema onbekenden tot Ambassadeurs-1

Een website die werkt als jouw beste verkoper

Een leadgenererende website is wat betreft design, content en functies conversie gericht gebouwd. Het is jouw 24/7 verkoper die het beste 'luistert en helpt' bij het beantwoorden van vragen van leads en klanten.

Wij helpen jou bij het creëren van een wervend design en bouwen dat in het HubSpot CMS. Dit doen we op basis van de Growth Driven Design aanpak. Hiermee bouw je eerst een launchepad (basis)  website. Daarna verbeter je deze op basis van de beschikbare gebruikersdata van je leads en klanten.

Boek nu HubSpot Demo

Succesvol met jouw commerciële proces

Inbound marketing, meer traffic en leads

Genereer content en zet traffic om in leads. Stoom deze vervolgens klaar voor een gesprek met sales.

Lees meer

Inbound sales, meer omzet en klanten die bij jou passen

Help potentiële kopers bij hun aankoopproces, toon de waarde van jouw aanbod aan en sluit samen de deal.

Lees meer

Inbound service, tevreden klanten en mond tot mond reclame

Los klantvraagstukken gestructureerd op. Zorg voor klanttevredenheid. Zet klanten om in ambassadeurs.

Lees meer

Weten wat de voordelen zijn van HubSpot CMS?

Is HubSpot CMS beter dan jouw huidige oplossing, zoals WordPress? Lees meer over de voordelen.

Met behulp van de thema's en de drag-and-drop editor maak je op een zeer eenvoudig manier landings- en websitepagina's, blogposts en meer. Ben je gewend om een traditioneel CMS te gebruiken of gewoon Microsoft Word, dan kan je al makkelijk uit de voeten met de WYSIWYG functie (what-you-see-is-what-you-get) binnen HubSpot CMS. Tenslotte biedt HubSpot CMS ook een ook een call-to-action tool, een contentstrategie & SEO-tool.
HubSpot CMS is naadloos verbonden met je HubSpot CRM. Met de data van leads en klanten uit je CRM en de slimme content functies op je website stem je geautomatiseerd je content af op hun de fase in de buyer journey. Door de personalisatie en het steeds aanbieden van de juiste content op het juiste tijdstip zorg je voor een sublieme bezoekerservaring op maat. Het hierdoor ontstane vertrouwen verkort de salescycle, levert meer deals en biedt een responsive preview om ervoor te zorgen dat bezoekers en zoekmachines gaan houden van jouw content.
De pagina's die je in HubSpot bouwt zijn standaard geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktopgebruik. Het is niet nodig om een ontwikkelaar in te schakelen om ervoor te zorgen dat jouw content op verschillende apparaten wordt geschaald.
HubSpot richt zich op het bieden van de beste ontwerpervaring voor haar gebruikers. Dat zie je terug in de nieuwe design manager. Deze wordt geleverd met een intuïtief en eenvoudig te gebruiken drag-and-drop editor. Je hebt daarnaast toegang tot een haast onbeperkt aantal lay-out en stylingopties.
De essentie van de CMS Hub bestaat uit snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Met haar 24/7 veiligheidsmonitoring en dreigingsdetectie zorgt HubSpot voor de veiligheid van jouw website. HubSpot voert hiervoor zowel geautomatiseerde als handmatige controles uit op aanvallen, potentieel misbruik of andere afwijkingen. HubSpot belooft een 99,99% uptime en zorgt ervoor dat jouw site actief blijft via het wereldwijde Content Delivery Network (CDN), wat is gebouwd om grote hoeveelheden verkeer te verwerken. (Het Enterprise CMS wordt geleverd met een aangepaste CDN-configuratie). Jouw website wordt bovendien automatisch voorzien van een standaard SSL-certificaat, dit creëert vertrouwen en verhoogt jouw Google ranking.

 

CMS

HubSpot CMS is gemaakt om jouw groeidoelen voor meer traffic, leads en klanten beter te ondersteunen.

Websitebouwers bouwen geavanceerde websites op een makkelijke manier met behulp van flexibele thema's, modules en meer.

Je hebt geen integraties en plugins meer nodig, zoals bij WordPress.

Marketeers passen zelf hun website voortdurend aan om hun leadgeneratie doelen te verbeteren. Zij zorgen ervoor dat leads en klanten een gepersonaliseerde veilig website ervaren.

 

CMS Hub-1

Een beeld van onze klanten die HubSpot succesvol inzetten

Nedaco_logoIntershop logo-1incentro-logounit4 logokeendelivey-logotencate-logoTwynstra_gudde_logoHupra-logotenderapp-logoFleetGO-LogoMilgro logo   ArcusIT-logo-1    Logo Logic vision-1-1Portland LogologoknablogoHSOkleinLogo_PortingXSlogo-acanthisMomice logo

 logo-alexandrelogo-voicebookingsrxp-logo-1

Onboarding HubSpot software

HubSpot is niet ingewikkeld. Toch zou je je kunnen afvragen hoe je een oplossing als HubSpot implementeert en onboard binnen jouw team.

Onboarding door een HubSpot of door een lokale partner

Sommige bedrijven kiezen voor de online onboarding door HubSpot. Anderen laten dit doen door een HubSpot partner zoals One4marketing. De onboarding door ons heeft veel voordelen. We kennen de ‘diepten' van HubSpot en hebben jarenlange ervaring om klantspecifiek te implementeren.

Onboarding door jezelf, door HubSpot, of door ons?

Die keuze is volledig aan jou. De belangrijkste feedback die onze klanten geven, is dat ze door de 'live' trainingen in hun eigen taal een fantastische kennis van HubSpot opdoen. Daarmee konden ze direct aan de slag om al vrij snel successen te boeken bij het krijgen van meer traffic, leads en klanten.