<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Goed doen, als mens en ondernemer

In 2011 werd ik verliefd. Niet op mijn vrouw, die kende ik al. Maar op een nieuwe marketing- en salesmethodiek. In één seconde dacht ik: dit gaat de wereld van marketing en sales veranderen. En tegelijkertijd dacht mijn ondernemersbrein: dit kan ik verkopen. Zo is One4marketing ontstaan en met mijn bedrijf wil ik goed doen. Dat is wie ik ben als mens én als ondernemer.

Bij One4marketing geniet ik elke dag van 'mijn' mensen. Samen zijn we het bedrijf. Dagelijks stimuleer ik ondernemerschap en creativiteit. Met ons team streven we ernaar om echte waarde te leveren aan onze klanten.

Naast mijn CEO-taken, draai ik mee in ons salesteam. Onze klanten helpen we met het strategische denken rondom inbound marketing en sales. Mooi om te merken dat zij dit oppakken en samen met ons zorgen voor de realisatie van de gestelde doelen.

Elke dag sta ik open voor mensen en hun vragen en doelen. Of dit nu collega’s of klanten zijn. Die vragen beantwoorden met creatieve oplossingen of een persoonlijk advies, daar doe ik het voor. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat we met elkaar werken in een ontspannen en positieve sfeer.

Ook naast mijn werk, wil ik ‘goed doen’ vooral voor mijn vrouw en kinderen. Ik zorg dat ik er voor hen ben en biedt een luisterend oor. Ik doe aan sport om sterk te blijven. Ook schrijf en tuinier ik graag. Daarnaast ben ik bezig met een training om mijn Engels te verbeteren. Leuk voor mezelf en handig bij onze internationale klanten.

Engels
Sales
Gedreven
Strategie

Mijn laatste blogs

inbound-marketing

10 succesvolle stappen om met leadgeneratie te starten

 

inbound-marketing

Hoe zorgt de customer journey voor meer omzet bij huidige klanten?

Update 7-4-2021 Bij een groot aantal bedrijven gaat veel aandacht uit naar het binnenhalen van..

inbound-marketing

5 Hubspot updates die jouw bedrijf laten groeien

Recent heeft HubSpot weer nieuwe updates uitgebracht. Met name de Salestool is sterk verbeterd. In..

Driek attribuut

Driek Geurtsen

Oprichter & CEO