[Infographic] 16 Benchmark Stats over B2B Video Marketing

Als marketeers houden wij natuurlijk van nieuwe dingen en zijn we constant opzoek naar nieuwe, en verbeterde, manieren om mensen aan te trekken, klanten te converteren en loyaliteit te verhogen. Zo ook qua formats waarin we onze content aanbieden. Video begint inmiddels ook in B2B meer en meer de status van "up-and-coming" voorbij te gaan.

Recente cijfers laten niet alleen zien dat video-content effectief is, maar ook dat de ernaar in hoog tempo groeit. Zo blijkt bijvoorbeeld dat 43% van de mensen meer video-content van marketeers zou willen zien? En dat 51,9% van alle marketeers wereldwijd video noemt als de contentvorm die zorgt voor de beste ROI?

Meer weten over hoe video-marketing kan helpen om klanten te converteren en de binding met jouw bedrijf te vergroten? Bekijk hieronder de infographic van Vidyard of lees het benchmark onderzoek. De infographic geeft je de 16 van de meest belangrijke video-marketing statistieken uit het benchmark; alles van distributie en video-lengte tot gedrag en inzet komt erin terug.

vidyard infographic.gif

 

New Call-to-action

Bericht delen: