<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Inbound marketing voor SnelStart

De marketingafdeling bestond altijd uit een klein team dat verschillende tools gebruikte voor het uitvoeren en evalueren van haar marketingactiviteiten. 

Renney Kennet, inbound marketeer bij SnelStart: “Door de sterke groei van het aantal leads en klanten voldeed deze manier van werken niet meer. Met behulp van de software van HubSpot leerden we om vanuit één centraal marketingsysteem te werken.”Inbound marketing werd door Renney meteen als eyeopener gezien. Enthousiast begon hij inbound marketingtrainingen te volgen en voorzichtig gaf hij deze kennis door aan de andere medewerkers. “One4marketing leverde ons behalve de tools ook persoonlijke coaching en trainingen zodat wij zelf de nodige skills konden ontwikkelen. Zelfs sales kreeg plezier in het schetsen van buyer personas!” 

 

Meer websitebezoekers in een jaar tijd
Meer websitebezoek via organic search
Demo-aanvragen in 1 jaar tijd
Nieuwe klanten in 1 jaar tijd

Over SnelStart

SnelStart is een snelgroeiend B2B-bedrijf dat boekhoud- en factuurprogramma’s ontwikkelt. Het bedrijf streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Inmiddels helpen de medewerkers van SnelStart meer dan 55.000 klanten met de boekhoudsoftware.

Renney Kennet: “Ik ben zeer enthousiast over HubSpot omdat het ons de structuur en inzichten geeft om onze producten telkens te kunnen verbeteren. Tegelijkertijd heb ik gemerkt dat software alleen niet genoeg is om écht iets te veranderen binnen een organisatie. Dat is het punt waar One4marketing ter sprake komt.

snelstart

Resultaten

De aanwezigheid van een autoritair, visionair figuur die de medewerkers motiveert en aanmoedigt om de ‘inbound mindset’ te adopteren is cruciaal geweest.”

Renney blikt tevreden terug op de behaalde resultaten. In een jaar tijd behaalde SnelStart 95% meer websitebezoekers, steeg het verkeer vanuit organic search met 65%, ging de organisatie van 0 naar 3.760 demo-aanvragen en kwamen er 5.000 nieuwe klanten binnen. 

Bovendien is in een jaar tijd de mindset van SnelStart volledig omgedraaid naar een ‘inbound mindset’. Marketingprocessen zijn verbeterd door de inzichten die HubSpot biedt en de communicatie tussen directie en marketing is verbeterd door de transparantie van resultaten.

682px-Eierland_Lighthouse_texel

Producten van One4marketing

Marketing management

Driek Geurtsen, directeur van One4marketing, fungeerde drie jaar lang als marketingmanager van SnelStart.

Aanpak

Strategische workshops

Door middel van strategische workshops werden buyer personas bepaald en een buyer journey ingericht.

Workshops

Inbound

Marketingprocessen zijn verbeterd door de inzichten die HubSpot biedt.

Inbound

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Laat je proces doorlichten door een van onze experts Gratis consult