<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Gemiddeld 20 leads per maand voor S for Software

Voor Gerrit Valkenburg, directeur van S for Software, was het een logische stap om te kiezen voor inbound marketing. “Ik word zelf ook liever overtuigd vanuit expertise dan door een glimmende advertentie. Alleen maar klassiek adverteren zou een duurdere en met hagelschietende oplossing zijn. Een klant die ons opbelt omdat hij/zij ons product wil hebben, wordt gelukkiger dan een klant die we zelf over de streep trekken.”

Tijdens de zoektocht naar een geschikte inbound marketingpartner, kwam S for Software bij One4Marketing terecht. We hebben voor One4Marketing gekozen vanwege de verfrissende blik op marketing, haar ervaring met marketing en IT-bedrijven en de expertisestatus op het gebied van HubSpot."

Over S for Software

Per 1 september 2014 heeft het bedrijf van Gerrit de softwareactiviteiten en de handelsnaam van S for Software overgenomen. "Met deze overname kregen we een aantal producten in ons portfolio waarmee ondernemers voor relatief lage bedragen hun bedrijfsproces kunnen verbeteren. Hierbij kan worden gedacht aan diverse koppelingen tussen webwinkels en de boekhoudsoftware SnelStart," aldus Gerrit.

“Middels workshops is duidelijk geworden wie onze kopers nu echt zijn, welke problemen wij voor ze oplossen, hoe we dat kunnen vertalen in goede content en hoe we bij geïnteresseerde bezoekers dit kunnen omzetten in omzet. De workshops waren een prettige ervaring voor ons team en waren ondertussen wel zo concreet dat er direct output uit komt om hands on mee aan de slag te gaan samen met One4Marketing.”

sforsoftware-3

Resultaten door leadgeneratie

S for Software is hét bewijs dat inbound marketing ook voor relatief kleine ICT-bedrijven werkt. In 9 maanden tijd is het aantal websitebezoekers toegenomen met 200%, genereert S for Software gemiddeld 20 leads door inbound marketing per maand en merkt het bedrijf dat (potentiële) klanten S for Software als kennisleider zien door de kennis die online gedeeld wordt. “Inbound marketing druppelt steeds verder de organisatie in,” vertelt Gerrit. “Zelfs onze programmeurs dragen bij een oplevering van de software nieuwswaarde of zelfs een concreet blogonderwerp aan.”

sforsoftware

Diensten bij One4marketing (24 uur per maand)

HubSpot implementatie

Het implementeren van de marketing automation software HubSpot in de organisatie en het trainen van de medewerkers in het gebruik van HubSpot.

HubSpot

Strategie, analyse en bijsturen

Het geven van strategische workshops voor het creëren van een passende inbound marketingstrategie. Het maken van strategische marketingplannen voor S for Software per kwartaal, wekelijkse analyse van resultaten en bijsturing.

Aanpak

Contentcreatie

Het schrijven en redigeren van blogs, e-books en websiteteksten. Het designen van contentmiddelen, bijvoorbeeld factsheets en e-books. Het beheren en laten groeien van de social media kanalen van S for Software.

Inbound marketing

Wil je ook meer kwalitatieve leads genereren?

Raak verder geïnspireerd met ons e-book over leadgeneratie Download E-book