<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Wat is HubSpot? Alles-in-één software voor Marketing, Sales en Service

HubSpot is een cloudbased softwarepakket voor de afdelingen Service, Sales en Marketing. De Amerikaanse softwareleverancier heeft wereldwijd duizenden klanten die allemaal in HupSpot werken met de laatste technieken en overzichtelijke data. Hubspot biedt:

  • een gratis CRM (Customer relation management),
  • een uitgebreid CMS voor het bewerken van websitepagina's en blogs,
  • een bulkmail-programma,
  • workflow om zoveel mogelijk handelingen te automatiseren,
  • een sociale media-manager,
  • een campagne-tool,
  • een diepe analytics-tool,
  • een rapportage-dashboard,
  • een ticketprogramma voor service

3 voordelen van HubSpot:

Kwalitatieve leads genereren

Ondersteunen bij omzettargets

Goede samenwerking tussen marketing en sales

Corporate fotografie_April2018-7-1

Kwalitatieve leads

HubSpot Sales, Service en Marketing werken naadloos samen volgens de Inbound methode. Ontmoet klanten op het juiste moment met de juiste antwoorden die passen bij hun behoeftes. Dat levert kwalitatieve leads op voor de afdeling Sales en uiteindelijk tevreden klanten.

Flywheel

HubSpot is gebaseerd op de flywheel. Bedrijven groeien wanneer hun klanten succes hebben. Zo simpel is het. Zet daarom klanten centraal bij je Sales, Service en Marketing. Klanten staan in het midden van de flywheel.

Om de klanten heen zit een schil van attract, engage en delight.
In de attract fase gaat het erom aandacht te verdienen en niet te forceren met nuttige inhoud. Tijdens de engage fase investeer je in relaties en tot aan het sluiten van deals. Sta klaar voor je klanten in de delight-fase. Zo worden ze ambassadeurs van jouw bedrijf. 

Meer over het flywheel
Met hubspot software heb je een complete tool voor inbound marketing sales en service.

yes

HubSpot ondersteunt succesvolle leadgeneratie vanaf marketing tot aan service

De software van HubSpot ondersteunt het klantproces rond het flywheel. Met handige inzichten in klantcontact en workflows ondersteunt het pakket een goede samenwerking tussen Sales, Service en Marketing.

alles-in-één software

HubSpot is een alles-in-éénsysteem. Dat voorkomt technische barrières. Het gratis CRM en CMS biedt zoveel extra's dat er nauwelijks koppelingen nodig zijn tussen naar andere software. Zo zijn bijvoorbeeld analytics, video en sociale media volledig geïntegreerd. HubSpot is een online cloud-tool, zowel beschikbaar voor Windows als OS.

Omdat HubSpot haar software up-to-date houdt voor duizenden klanten wereldwijd heeft de software de nieuwste technieken. Alle functionaliteiten zijn goed getest en zeer gebruiksvriendelijk.

 

One4marketing: Diamond partner

One4marketing is een Nederland inbound marketing bureau die zich specialiseert in de implementatie van zowel HubSpot als de inbound-strategie. Onze marketing-consultants zetten de complete inbound-strategie neer voor uw bedrijf. Daarbij leveren wij ook ondersteunende diensten zoals content, video en service. 

One4marketing is één van de twee Diamond HubSpot-partners in de Nederland. En daar zijn we trots op: Alleen de best presterende partners ontvangen de Diamond status.

Lees wat onze klanten zeggen
One4marketing is de Diamond HubSpot partner in Nederland.

De pakketten van HubSpot

Hubspot Marketing

Leadgeneratie vanuit een portaal met gratis CRM gecombineerd met een CMS waardoor je gepersonificeerde webpagina's creëert. Makkelijk blogs plaatst en promoot  Gedifferentieerde e-Mailcampagnes opzet. Beheer van sociale media uitvoert. En campagnes met heldere analyses verbetert.

HubSpot Marketing

HubSpot Sales

Bekijk de pijplijn in een overzichtelijk schema. Weet precies wat een contact heeft gelezen op je site Zie in een oogwenk welke collega's interactie hebben met deze persoon.

HubSpot Sales

HubSpot Service

Bekijk tickets per klant Voeg een chat-functie toe aan je site Weet wat je collega's van Sales en Marketing doen

HubSpot Service

Bewezen resultaten

One4marketing boekt al acht jaar succes met de integratie van HubSpot bij klanten. Van het bouwen van een site tot het strategische advies traject: One4marketing heeft ervaring bij verschillende bedrijven in diverse branches. 

Prijzen

Gebruik het #1 marketingplatform voor een prijs die bij jouw bedrijf past.

Starter

De basisversie van HubSpot, speciaal voor inbound marketing starters.

vanaf € 46 per maand

Meer informatie

Pro

Een geïntegreerde oplossing van HubSpot voor professionele marketeers.

€ 740 per maand

Meer informatie

Enterprise

Een geavanceerd platform dat voor grote marketingteams makkelijk in gebruik is.

€ 2.944 per maand

Vraag een demo aan

Vraag onze consultants adviseren hoe HubSpot uw bedrijf kan helpen groeien.

Alles-in-een-software voor marketing, sales en service
Benieuwd naar HubSpot? Vraag een gratis demo aan.