<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Milgro vertelt haar boodschap met de nieuwe website en huisstijl.

Met de nieuwe website en huisstijl kan Milgro haar kennis en visie met betrekking tot het optimaal inzetten van (gebruikte) grondstoffen.

De site levert snel de informatie uit en de huisstijl ondersteunt de duurzame filosofie van Milgro. 

Milgro Website

HubSpot Marketing, all in one platform

“Wat we wilden is een schaalbaar platform dat voldoet aan de wens voor het vergroten van de naamsbekendheid”, aldus Corinne Bijkerk, Senior Marketeer bij Milgro.

HubSpot kwam als beste uit de bus vanwege de all-in-one gedachte; CRM en CMS zitten in dezelfde software waardoor er geen integraties nodig zijn. “We zetten nu gepersonaliseerde emails en pagina’s op zonder API’s en andere koppelingen.”

Doorverwezen naar One4marketing

Na de keuze voor HubSpot adviseerde het hoofdkantoor van HubSpot om One4Marketing in de arm te nemen als partner in dit project. Zij is een specialist met ruime ervaring met HubSpot-implementaties en het bouwen van websites in HubSpot. Corinne: “Vanaf de eerste dag was er een soepele samenwerking tussen de mensen bij Milgro en One4marketing.“

Milgro en de bouw van de website in het HubSpot CMS

Tijdens de implementatie en training van HubSpot werd voor Milgro de voordelen van het bouwen van de website in het HubSpot CMS steeds duidelijker. Corinne Bijkerk: “Het is een erg makkelijk CMS, maar ook veilig. De koppeling tussen het HubSpot CMS en het CRM heeft zo erg veel voordelen. Ook het kunnen personaliseren via de website sprak ons aan.” Milgro kan marketing automation toepassen om geïnteresseerden op persoonlijke wijze van de juiste informatie te voorzien. Als vernieuwend bedrijf dat de wereld duurzamer maakt met haar technologie, methodiek en aanpak, biedt Milgro stevige kost aan haar website-bezoekers.

Design en het accent op zichtbaarheid

Nieuwe huisstijl
Binnen Milgro liep tegelijkertijd de zoektocht naar een nieuwe huisstijl. De website is als uitgangspunt genomen voor de huisstijl-vernieuwing zodat Milgro duidelijk zichtbaar en herkenbaar wordt voor haar marktsegmenten. “

Bedrijvigheid zichtbaar maken op website
Met de designers van One4Marketing zijn we er uitstekend in geslaagd onze bedrijvigheid op een unieke manier duidelijk te maken.’

3D beelden schot in de roos

De dynamische beleving van de nieuwe website
“Op de nieuwe site maken we veelvuldig gebruik van 3D-beelden. Ze geven bezoekers een enorm dynamische beleving en voor ons als technologiebedrijf is de uitstraling heel belangrijk” aldus Corinne Bijkerk.

Mobile friendly

De vrijheid van de marketeer
En als er op termijn andere beelden moeten komen of andere wijzigingen aan de site, biedt HubSpot Milgro ruime mogelijkheden om zelf aanpassingen te doen. Dit CMS heeft een grote mate van selfservice bij het toevoegen van menu-items, selecties, beelden.

De site is modulair opgebouwd. De marketeer loopt niet tegen de beperkingen van een vastgezet template aan, maar kan per pagina de juiste modules selecteren. Bezoeker krijgen daardoor precies de juiste informatie en ervaren gemak. Bij de bouw is sterk de nadruk gelegd op mobiel-vriendelijkheid en snelheid. De site is supersnel. Dat komt de vindbaarheid in Google erg ten goede.

Over Milgro

Milgro is hét snelgroeiende technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Als koploper in de grondstoffentransitie levert Milgro uiteenlopende diensten op het gebied van duurzaam afval- en grondstoffenmanagement. Vanuit een unieke technologie, methodiek en aanpak richten de circa 110 medewerkers van Milgro zich dagelijks op het realiseren van winstgevende duurzaamheid voor toonaangevende (internationale) opdrachtgevers in de sectoren Food, Infra & onderhoud, Logistiek, Supply chain & Retail, Industrie en Mobiliteit.

Milgro logo

Diensten bij One4marketing

HubSpot implementatie

Het implementeren van de marketing automation software HubSpot in de organisatie en het trainen van de medewerkers in het gebruik van HubSpot.

HubSpot

Strategie en bijsturen

Het meedenken bij de strategische marketingplannen voor Logic Vision zodat HubSpot op de juiste manier wordt ingezet. Resultaat: de inbound marketing levert kwalitatieve leads op.

Aanpak

Website bouw

Een krachtige website die er goed uitziet op elk apparaat, gepersonaliseerd is voor elke bezoeker en geïntegreerd is met al je marketing tools.

Webdesign en development

Wil je ook meer kwalitatieve leads genereren?

Raak verder geïnspireerd met ons e-book over leadgeneratie Download E-book