<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Dit is waarom bezoekers je website verlaten

door: Driek Geurtsen

Dit is waarom bezoekers je website verlaten

Dit is waarom bezoekers je website verlaten

auteur
Oprichter & CEO Elke dag sta ik open voor mensen en hun vragen en doelen. Die vragen beantwoorden met creatieve oplossingen, daar doe ik het voor.
One4marketing

BhzFD_kIUAA0gqOJe wilt zoveel mogelijk websitebezoekers, maar nog belangrijker: je wilt de juiste bezoekers. Mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je website geoptimaliseerd is met als gevolg dat bezoekers op je website gaan rondkijken. Je wilt immers niet dat ze na de eerste pagina alweer weg gaan. Maar hoe doe je dit?

Wanneer bezoekers op je site rondkijken, wil je hen het liefst omzetten naar leads. Dit doe je door interessante informatie/content aan te bieden. Deze kan men gratis downloaden op jouw site, nadat ze een formulier met een aantal contactgegevens hebben ingevuld. Et voila: jij hebt een nieuwe lead! Om bezoekers zover te krijgen, moet je een geoptimaliseerde website hebben. Bekijk deze infographic die praktische tips geeft om bezoekers op je website te houden.

What-Makes-Someone-Leave-Website

 

Wil je meer weten over het optimaliseren van je site? Download ons gratis e-book!

SEO voor beginners

  

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download gratis e-book leadgeneratie boordevol met tips!
voorkant e-book leadgeneratie inbound marketing one4marketing

Blogs in je mail?