<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Fietsen Alle Jaren wint marketingcheque van €55.000,-

door: Driek Geurtsen

Fietsen Alle Jaren wint marketingcheque van €55.000,-

Fietsen Alle Jaren wint marketingcheque van €55.000,-

auteur
Oprichter & CEO Elke dag sta ik open voor mensen en hun vragen en doelen. Die vragen beantwoorden met creatieve oplossingen, daar doe ik het voor.
One4marketing

De Fietsersbond heeft voor het project ‘Fietsen Alle Jaren’ op 16 mei een cheque gekregen waarmee ze een jaar lang gratis marketingondersteuning krijgen. Deze actie is door One4marketing opgezet, ter gelegenheid van het Gilbertjaar 2019. 

gilbert 2019 cheque uitreiking pers - Govert Govers

Met de riksja

riksja-fietsersbondFietsen Alle Jaren houdt in, dat kwetsbare of niet meer mobiele mensen op verschillende plekken in Nederland de kans krijgen op een ritje met een elektrische fietsriksja in hun woonplaats. Het is volgens de jury een prachtig project, omdat deze ouderen zo weer contacten leggen, buiten komen en de vrijwilligers hiermee een bescheiden boost geven aan bestrijding van eenzaamheid. Het project past goed bij het DNA van Gilbert, van One4marketing en van Veenendaal, aldus juryvoorzitter Bort Koelewijn: “het is ondernemend, want lokale vrijwilligers starten in hun woonplaats het hele project op en zoeken daar fondsen en investeerders in de directe lokale omgeving bij. Samenwerking is daarvoor de basis. De initiatiefnemers moeten namelijk ook andere vrijwilligers zoeken en via crowdfunding, enthousiaste sponsoracties of andere bijzondere methoden de benodigde middelen binnenhalen.” Daar komt volgens Koelewijn de nodige creativiteit en soms ook eigenzinnigheid bij kijken: “elk lokaal initiatief is op een unieke manier opgezet, gefinancierd en functioneert op eigen wijze. Niet allemaal hetzelfde, wel met hetzelfde fantastische doel en resultaat!”

Jury

De jury, die uit meer dan 1.000 inzendingen de uiteindelijke winnaar heeft gekozen, werd gevormd door Bort Koelewijn (burgemeester gemeente Kampen), Angelique Ottens (oprichter Sharity uit Veenendaal) en Mark Appel (marketingdirecteur bij Exact).

Troostprijzen

Alle organisaties die zijn voorgedragen voor de ‘help de helpers’ verkiezing krijgen vanaf nu online ondersteuning voor hun eigen marketingaanpak. De ervaringen met het opzetten van een campagne voor het winnende doel worden namelijk met hen een jaar lang gedeeld, stap voor stap. Met blogs, vlogs, whitepapers en praktische tips en trucs om zelf aan de slag te gaan. Het project is ook te volgen via ons blog: www.one4marketing.nl/blog!

  

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download gratis e-book leadgeneratie boordevol met tips!
voorkant e-book leadgeneratie inbound marketing one4marketing

Blogs in je mail?