<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Crowd sailing: Kom je netwerken?

door: Driek Geurtsen

Crowd sailing: Kom je netwerken?

Crowd sailing: Kom je netwerken?

auteur
Oprichter & CEO Elke dag sta ik open voor mensen en hun vragen en doelen. Die vragen beantwoorden met creatieve oplossingen, daar doe ik het voor.
One4marketing

De Helena is het oudste, nog zeilende binnenvaartschip van Nederland. En daarmee gaan we binnenkort in etappes op reis. In het kader van het Gilbertjaar wordt vanaf 22 juni namelijk een spectaculaire ‘turfvaart’ georganiseerd. In dat kader heeft One4marketing het initiatief genomen voor een ‘crowd sailing’ actie. Want we willen ook mensen die het economisch minder voor de wind gaat deze unieke ervaring geven. We willen je hier graag bij betrekken!

Binnenvaartschip Helena

Wat is het plan?

Je bestelt één of meer tickets om op 3 juli mee te varen van Dordrecht naar Willemstad. En voor ieder ticket dat je koopt, kan ook een Veenendaler met een smalle beurs mee. Samen maken we er een geweldige ervaring van! Zo doe je niet alleen goed, maar kun je ook op een ontspannen manier netwerken en genieten van een prachtige zeiltocht.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en jullie vervoerswensen van en naar het schip zullen de kosten per ticket € 200 tot € 250,- inclusief BTW bedragen. En dan krijg je dus twee voor de prijs van één: je doneert hiermee ook een ticket voor iemand die het niet kan betalen. Crowd sailing dus.

Doe je mee? Of heb je eerst nog vragen? Mail dan roeland@one4marketing.nl of bel 06-17453490.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juni, er is in totaal plaats voor 45 personen. Hoe eerder we je reservering binnen hebben, hoe beter we de boel kunnen voorbereiden! We zien graag je reactie tegemoet!

En dan op 3 juli: trossen los, graag tot ziens! 


16 Helena Exterior

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download gratis e-book leadgeneratie boordevol met tips!
voorkant e-book leadgeneratie inbound marketing one4marketing

Blogs in je mail?

Gerelateerd