<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

What we do in life echoes in eternity

Hoi mijn naam is Pieter, ik ben social enterpreneur voor Afrika en freelance Webdesigner. Nu zul je je waarschijnlijk afvragen hoe dat precies zit. Ik houd van prachtige sites, shops en apps ontwikkelen, maar als het even kan, wil ik juist daardoor ook verschil maken voor Afrika!

Zo zijn er fantastische developers in Afrika met wie ik graag samenwerk om software te bouwen. Software die impact maakt voor bedrijven in Nederland, maar ook voor arme boeren in Afrika. Het geeft mij ontzettend veel geluk en positieve energie om voor klanten door het vuur te gaan.

Mijn kracht zit in interculturele communicatie en sociale vaardigheden. Hierdoor kan ik bij het deelnemen aan internationale scrumteams een brug slaan tussen twee totaal verschillende culturen, waardoor we samen prachtige software kunnen ontwikkelen.

Ik ben gek op saxofoon spelen, zo speel ik sinds twee jaar in een band van een evangelische gemeente en ben sinds kort ook beschikbaar voor bedrijfsfeestjes. Samen met mijn vrouw heb een wereldreis van anderhalf jaar gemaakt, ik houd namelijk ontzettend van reizen. Ik hoop in de toekomst nog veel (Afrikaanse) landen te bezoeken en voor velen een verschil te maken.

%
Webdesign
%
Interculturele communicatie
%
Sociale vaardigheden
%
Doorzettingsvermogen
Pieter hobby

Pieter Kruidenier

Webdesigner