<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Groei is fascinerend

Klanten met de juiste content op de juiste tijd dichter bij een bedrijf brengen. Dat is machtig mooi om te doen. Door continu te testen en te analyseren doen we dat elke dag een stap beter. Daarbij groeien onze klanten in bereik en in kennis. Groei is fascinerend.

De groei en opkomst van het internet sprak het mij direct aan. Heerlijk zoveel nieuwe mogelijkheden. En wat interessant om te zien hoe mensen omgaan met die nieuwe techniek. De ontwikkelingen gaan lekker snel: IoT, data en privacy, virtual reality en kunstmatige intelligentie (AI). Binnen tien jaar groeien deze technieken ons dagelijks leven in. In sommige games die ik speel, zie ik al veel terug van die nieuwe technieken. Ook fascineert het mij hoe mijn kinderen opgroeien met de digitale wereld. De wereld verandert en de marketing dus ook. Inbound marketing was er voor internet nog niet!

Bij One4marketing schrijf ik blogs, mailings en posts over IT-bedrijven die deze nieuwe technieken in hun producten verwerken. En ik schrijf over de vragen die kopers hebben rond deze nieuwe mogelijkheden. Met mijn content wil ik de klanten van mijn klant helpen te beslissen of het product hen wel of niet gaat helpen. 

Ook als de klant niet koopt! Want met tevreden klanten bouw je aan groei. Een klant die wel koopt, maar niet tevreden is, breekt de groei af. Ik help de klanten van One4marketing graag om beter te groeien! 

%
content creatie
%
website analyse
%
strategie
%
webdevelopment

Mijn laatste blogs

growth-driven-design

Oei! Onze launchpad website haalt haar KPI niet! Geen paniek met Growth Driven Design

Na de launch van je website is het project niet af. Dan begint het leukste deel: je gaat leren!..

growth-driven-design

6 redenen om een website te ontwikkelen met Growth Driven Design - Blog 1 GDD

Kijk! Je hebt het al gezien: de blogs van One4marketing zitten in een nieuw design. Mooi, hè? Met..