<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Groei is fascinerend

Klanten met de juiste content op de juiste tijd dichter bij een bedrijf brengen. Dat is machtig mooi om te doen. Door continu te testen en te analyseren doen we dat elke dag een stap beter. Daarbij groeien onze klanten in bereik en in kennis. Groei is fascinerend.

De groei en opkomst van het internet sprak het mij direct aan. Heerlijk zoveel nieuwe mogelijkheden. En wat interessant om te zien hoe mensen omgaan met die nieuwe techniek. De ontwikkelingen gaan lekker snel: IoT, data en privacy, virtual reality en kunstmatige intelligentie (AI). Binnen tien jaar groeien deze technieken ons dagelijks leven in. In sommige games die ik speel, zie ik al veel terug van die nieuwe technieken. Ook fascineert het mij hoe mijn kinderen opgroeien met de digitale wereld. De wereld verandert en de marketing dus ook. Inbound marketing was er voor internet nog niet!

Bij One4marketing bouw ik sites in HTML, CSS, SASS, Javascript en Hubl. De afgelopen 4 jaar heb ik mji ontwikkeld als developer. Na mijn studie journalistiek heb ik een kleine 20 jaar als redacteur en eindredacteur gewerkt. Ook bij One4marketing schrijf ik blogs, mailings en posts. Met mijn werk wil ik de klanten van mijn klant helpen te beslissen of het product hen wel of niet gaat helpen. 

Ook als de klant niet koopt! Want met tevreden klanten bouw je aan groei. Een klant die wel koopt, maar niet tevreden is, breekt de groei af. Ik help de klanten van One4marketing graag om beter te groeien! 

webdeveloper
website analyse
strategie
content creatie

Mijn laatste blogs

180904-Annemarie Bakker Fotografie-One4marketing-006

Marieke Westerterp

Contentmarketeer