<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Joran Simonse

Sales, dat doe ik. Sales Development Representative om precies te zijn. Toen ik voor het eerst hoorde over deze functie dacht ik aan geld verdienen, deals binnenhalen, overtuigen. Echter klopt dit niet helemaal. Ik dacht vaak aan het eindpunt, de deal sluiten en winnen. Bij One4marketing werken we samen aan een gemeenschappelijk doel: de klant helpen door een waardevolle samenwerking. Geen eindpunt, maar een startpunt. In dit doel mag ik het eerste gezicht zijn wat de klant ziet.

Toen ik hier kwam werken kreeg ik niet alleen de kans op een leuke, goede baan, maar Driek gaf mij de kans om te leren. Nu ik er al een poos werk, zie ik hoe veel ik al geleerd heb en als ik vooruit kijk zie ik hoe veel ik nog kan en mag leren. Bij one4marketing kan ik mezelf ontwikkelen met een combinatie van een geweldig, ervaren team en een mooie positie binnen One4marketing.

Als een kind in de snoepwinkel, zo voelde ik mij toen ik voor het eerst Hubspot opende en zag wat je er mee gedaan kan worden. Je kunt 100 mails in 1 klik versturen, marketing en sales automatiseren, leads nurturing, de mogelijkheden zijn oneindig. Inmiddels ken ik mijn weg in de snoepwinkel en is het mijn taak om anderen hiervan te laten proeven. Enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid gecombineerd maakt de SDR van One4Marketing: Joran.

%
Proactief
%
Praten
%
Imagination
%
Toewijding
Foto Joran

Joran Simonse

Sales development rep (SDR)