<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Jody op den Buijsch

Een lekker geschreven tekst waar de potentiële klant van gaat watertanden. Dat hoop je als copywriter te bereiken. Maar wat als vervolgens niemand die teksten leest? Als SEO copywriter combineer ik mijn ervaring als online marketeer en mijn passie voor schrijven.

Mijn teksten zijn daarom organisch vindbaar én converterend. Door vooraf zoekwoordonderzoek te doen weet ik waar jouw (potentiële) klant op zoekt. Met een duidelijk doel voor ogen leid ik die klant vervolgens naar het volgende punt: een conversie. Een offerte aanvragen, contactopname, e-book download of directe aankoop op de webshop zijn voorbeelden van conversies.

Nadat ik vijf jaar als allround online marketeer bij een online marketingbureau heb gewerkt, besloot ik in september 2019 voor mezelf te starten. Enerzijds omdat ik als freelancer afwijk van de traditionele copywriter (en daar een gouden kans zag) en anderzijds omdat ik niet genoegen neem met 25 vakantiedagen per jaar. Hoewel Nederland mijn thuisbasis blijft, verblijf ik in de koudere maanden (in ieder geval die met de 'R' in de maand) in het buitenland. Ik bepaal mijn eigen werktijden en leef daarnaast mijn droomleven.

De werkwijze van One4marketing past enorm van mij: aan de hand van persona's die zij maken voor hun klant, worden de verschillende teksten per klantfase bepaalt. Dat helpt mij om me beter in te leven in hun klant. In combinatie met mijn teksten toveren we samen een glimlach op het gezicht van iedere lezer.

SEO
Content
Online marketing
Schrijven
Jody

Jody op den Buijsch

SEO copywriter