<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

'Van website naar kennisportaal'

Sinds 2013 zijn de marketingactiviteiten van CSN Groep steeds meer richting online marketing en met name inbound marketing gegaan. Sjoerd van Barneveld, marketing- en communicatiemanager bij CSN Groep: “We merkten dat er iets moest veranderen. Alleen bellen is tegenwoordig ontzettend lastig. Het kan nog wel, maar dan moet er wel een stevige online campagne tegenaan.”

Om de stap naar inbound marketing te maken, besloot CSN Groep de hulp van One4Marketing in te schakelen. Van Barneveld: “De grootste marketinguitdaging was het ombouwen van een traditionele website naar een kennisportaal; een hub op het internet waarmee we goed worden gevonden op Google waarop we het ‘echte’ CSN laten zien. One4Marketing was in het traject van de bouw van onze website en integratie van HubSpot onze trusted advisoren webbouwer. Tot op de dag van vandaag is One4Marketing een belangrijke partner in dat traject. Het contact is laagdrempelig en de reactiesnelheid is hoog.”

meer websitebezoekers in 2015 t.o.v. 2014
van het aantal websitebezoekers via google
kwalitatieve leads door inbound in 2 jaar tijd
sitebezoekers via google adwords (paid search)

Over CSN Groep

CSN Groep is er voor middelgrote en grote ondernemingen die behoefte hebben aan zorgeloze IT om zich meer te kunnen focussen op hun eigen business. Het bedrijf bestaat sinds 1991 en is gevestigd op vier verschillende locaties: Leusden (HQ), Amsterdam, Rotterdam en Groningen. CSN Groep is actief op het gebied van IT-infrastructuur, Computerruimtes, Cloud Computing, IT-beheer en 2/3D CAD applicaties zowel on premise als in de cloud.

csngroep

Resultaten

Na de implementatie van de nieuwe website, ziet CSN Groep duidelijk resultaat. Het websitebezoek is in 2015 verviervoudigd ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook zijn het aantal aanvragen en telefoontjes n.a.v. het websitebezoek zijn aanzienlijk gestegen.

Van Barneveld: “Van klanten en relaties krijgen we veel complimenten over de look and feel van de website. Daarnaast merken we dat de site steeds beter converteert. Samen met One4Marketing zijn we geslaagd in het creëren van een geoptimaliseerde website die dient als een basis voor de toekomst. De uitdaging voor nu is het continu verhogen van de conversie van de websitebezoekers naar waardevolle leads.”

csngroep

Diensten van One4marketing

Websiteoptimalisatie

Het continu optimaliseren van de website om websitebezoek en conversie te verhogen.

Inbound

HubSpot implementatie

Het implementeren van de marketing automation software, HubSpot in de organisatie en het trainen van de medewerkers in het gebruik van HubSpot.

HubSpot

Websitedesign

Het ontwerpen van de website in het HubSpot CMS.

Webdesign

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Laat je proces doorlichten door een van onze experts Gratis consult