<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif"> Next Marketing 2015

Strategische inzet van inbound
voor meetbaar resultaat

Na 45+ inbound trajecten & implementaties hebben wij dé succesformule gevonden

De aanpak die zorgt voor resultaat

Ons team is gericht op samenwerking en voortdurende optimalisatie. Zo zorgen we dat wij jou helpen om doelen te halen. We houden niet vast aan een statisch plan, maar we houden voortdurend de voortgang in de gaten, evalueren de resultaten en optimaliseren op basis hiervan de tactieken die zorgen voor bezoekers, leads en groei.

Wij creëren een complete inbound strategie; dit is een solide fundament waarop de tactieken zijn gebouwd. We helpen en sturen bij de uitvoer hiervan. We blijven betrokken en zorgen dat jullie groei niet alleen morgen, maar ook overmorgen plaatsvindt.Inbound Gameplan - Jouw kaart naar resultaat

Heb je ooit geprobeerd een taart te bakken zonder dat je weet welke ingrediënten en verhoudingen je nodig hebt? Wat zal de kans zijn dat de taart echt lekker smaakt en precies is wat jij wilt? Een strategie heb je nodig om te bepalen welke tactieken nodig zijn om bezoekers aan te trekken, een hoge kwaliteit leads te generen en deze leads te converteren naar klanten.

Leveren jouw inbound activiteiten niet het resultaat dat je verwacht? 9 van de 10 keer ligt het probleem in (het ontbreken van) de strategie. Zonder een strategie kan je niet de juiste keuzes maken voor tactieken en kun je dus rekenen op een resultaat dat niet optimaal is.Meetbare doelen – Jouw kompas naar resultaat

Hoe kun je verwachten een koers te volgen zonder dat je weet waar je naartoe gaat? Hoe kan je een strategie ontwikkelen, zonder dat je precies weet wat je wilt bereiken? Het bepalen van het effect van je inbound activiteiten vereist dat je consequent blijft kijken naar een vooraf gedefinieerde set aan meetbare doelen.

Stel: je wilt €10 miljoen euro extra omzet halen door een transformatie naar inbound. Je moet dan weten hoeveel klanten je daarvoor nodig hebt, hoeveel leads je moet genereren en hoeveel mensen er naar jouw website moeten komen. Dit inzicht geeft vorm aan de tactieken in jouw strategie voor inbound marketing en inbound sales.


Hoe dit proces er stap voor stap uitziet? Dat lees je hieronder.

 

Fase 0: Kennismaking

Wij hebben niet de illusie dat wij voor elk bedrijf altijd de beste optie zijn. We willen jullie graag beter leren kennen. Als we een goede fit zijn voor elkaar, werken we samen aan een business case en maken we realistische prognoses voor ROI en time-to-value.

Fase 1: Inbound Gameplan

De belangrijste reden voor lage conversies en slechte leadkwaliteit? Content die niet relevant genoeg is. Daarom starten wij elke samenwerking met het maken van een Inbound Gameplan. Het is de essentiële basis voor elke succesvolle inbound strategie. Na een aantal workshops is het resultaat een levend document dat alles omvat wat nodig is om van inbound een succes te maken: Buyer Personas, Buyer Journeys, Messaging Framework, KPI's en SLA voor marketing & sales, een gedegen contentstrategie en campagnes voor lead generatie & nurturing.

Fase 2a: Inbound Essentials

Wil je écht succesvol zijn met inbound, dan is het cruciaal om continu te participeren op veranderingen in de markt en het energieniveau hoog te houden. Precies dat doen we met de Inbound Essentials: een basislaag van sturing en begeleiding in de maanden na de oplevering van het Inbound Gameplan.

Elk kwartaal starten we met een strategische workshop waarin op primaire indicatoren (CLV, M-CAC, omzet, etc.) gestuurd wordt, het Inbound Gameplan geupdate wordt en nieuwe campagnes gelanceerd worden. Elke maand wordt gestuurd op secundaire indicatoren (lead kwaliteit, lead kwantiteit, cost-per-lead etc.) en worden de nodige tweaks aan de lopende campagnes bepaald. Elke week sturen we op gebruiksindicatoren (engagement, A/B-tests, bezoekers, etc.) en bewaken we de voortgang van de content productie.

Fase 2b: Inbound-as-a-Service

Content is de brandstof die nodig is om de inbound-machine te laten draaien. Op welke soort content deze machine het beste draait, zal blijken uit het Inbound Gameplan. Maar helaas is niet iedereen in staat (voldoende van) deze content te produceren.

Daarom biedt One4Marketing naast de Inbound Essentials ook de mogelijkheid om Inbound daadwerkelijk voor jullie uit te voeren. Van content creatie tot conversieoptimalisatie en van landingspagina's tot nurturing e-mails; precies datgene waar jullie, als bedrijf, behoefte aan hebben.

Vragen? Bel ons.

We staan klaar om je te helpen. Spreek met één van onze Inbound Marketing Experts die jouw vragen kan beantwoorden.

085 - 760 3990

Gratis adviesgesprek.

Één van onze Inbound Marketing Experts loopt met jou door de stappen die jouw organisatie nodig om te groeien in bezoekers, leads en omzet.

Gesprek aanvragen

HubSpot demo.

Één van onze HubSpot specialisten laat jou hoe HubSpot helpt bij het krijgen van meer inzicht, overzicht, bezoekers en leads.

Demo aanvragen