<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

HubSpot integraties

Je bestaande marketing- en sales tools koppelen aan HubSpot

Integraties met HubSpot

Wil je HubSpot gebruiken maar heb je al een eigen CRM? Of wil je je bestaande Wordpress-website koppelen aan de software van HubSpot? Dat is mogelijk! 

Omdat HubSpot het belang erkent van een geïntegreerd all-in-one marketingsysteem, biedt de software diverse integraties met andere, veelgebruikte marketing- en salestools.

Zo integreert HubSpot met tools als Salesforce, Wordpress, GoToWebinar en Surveymonkey. Bekijk de uitgebreide pagina van HubSpot om alle mogelijke integraties te bekijken.

Alle HubSpot integraties >>>

HubSpot integreert gemakkelijk met andere software.

Daarbij zijn drieverschillende integraties mogelijk:

Native integraties

HubSpot heeft een aantal native integraties: dat zijn integraties die HubSpot zelf heeft gebouwd. Software zoals WordPress, GoToWebinar en SurveyMonkey zijn daar een paar van. Met de native integraties kun je bestaande software en tools gratis en eenvoudig koppelen aan HubSpot, zodat je al je marketing- en saleszaken hebt verzameld op één platform. 

API's

De API is gebouwd om functionele applicaties en integraties snel en gemakkelijk te bouwen. Er zijn veel verschillende developers die deze integraties creëren: van webinar providers tot aan CRMs en social advertising. Klik hieronder om meer te weten te komen over de API van HubSpot. 

Lees meer >>>

Maatwerk integraties

Voor sommige integraties zijn geen standaardoplossingen beschikbaar. Hoewel er vaak wel een API is, wordt zo’n integratie toch echt maatwerk. Hiervoor schakelen wij de hulp van een partner in; een specialist op het gebied van het koppelen van software.

Vragen? Bel ons.

We staan klaar om je te helpen. Spreek met één van onze HubSpot Experts die jouw vragen kan beantwoorden.

085 - 760 3990

Vraag om een demo.

Één van onze HubSpot specialisten laat jou zien hoe HubSpot helpt om te groeien in bezoek, leads en omzet.

Demo aanvragen

Start een HubSpot trial.

Probeer de software van HubSpot 30 dagen gratis uit. Je krijgt een volledig portaal met alle functionaliteiten.

Start een trial