<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Aan de slag met Hubspot CRM Suite

Wil jij jouw omzet een boost geven? Het aantal leads verhogen, jouw verkoop versnellen en je klantprocessen vereenvoudigen?

Dan is HubSpot dé oplossing voor jou! HubSpot zorgt met haar CRM Suite voor optimale ondersteuning van marketing, sales en service.

HubSpot CRM Suite en de succesvolle samenwerking tussen marketing, sales en service.

De HubSpot CRM Suite draagt direct bij aan het succes voor marketing, sales en service bij het behalen van hun groeidoelen (meer traffic, leads en klanten).

De CRM Suite is een geïntegreerde oplossing. Marketing, sales en service hebben samen hetzelfde klantbeeld. Zij kunnen op het juiste moment de juiste actie ondernemen en de juiste informatie delen. Dit zorgt bij leads en klanten voor vertrouwen en verkort de salescycle.

Schema onbekenden tot Ambassadeurs-1

HubSpot helpt je bij het halen van jouw groeidoelen

De HubSpot CRM Suite is geschikt voor (middel) grote bedrijven die willen groeien en sterker worden met klanten die bij hen passen. Klanten die een lange termijn relatie aangaan en je promoten binnen hun eigen netwerk.

Wil je ook groeien met zulke klanten en de perfecte ondersteuning van jouw marketing, sales en service? Ga dan aan de slag met de HubSpot CRM Suite. Je krijgt het inzicht en de middelen om leads en klanten optimaal te begeleiden naar een aankoop bij jouw bedrijf. Na deze aankoop werk je aan een duurzame winstgevende klantrelatie.

HubSpot per module aanschaffen

Bij One4marketing hebben we ook klanten die een onderdeel van de HubSpot CRM Suite gebruiken, bijvoorbeeld alleen HubSpot Marketing. Is dat voor jouw interessant? Wij helpen jou bij het maken van de keuze die bij jouw situatie past.

Boek nu HubSpot Demo

Alles-in-één software voor marketing, sales en service

HubSpot denkt vanuit haar flywheel. Zij stelt dat jouw bedrijf groeit wanneer je gericht bent op het succes bij jouw klanten. Zet daarom jouw (potentiële) klanten en hun groeidoelen centraal bij je marketing, sales en service. 

Je richt je processen in rondom de groeidoelen van je klanten, die gaan over de interactie met je leads en klanten. Het flywheel omvat drie fasen; attract, engage en delight. In de attract fase verkrijg je de aandacht door het delen van relevante informatie via je website of bijvoorbeeld met social media.  

Tijdens de engage fase investeer je in relaties. Je helpt hen met de juiste antwoorden en het geven van aandacht tot aan het sluiten van deals. Daarna sta je ten alle tijde klaar voor je klanten in de delight-fase. Zo worden ze ambassadeurs van jouw bedrijf.

 

HubSpot-English-Flywheel-1-1-1

Succesvol met jouw commerciële proces

Inbound marketing, meer traffic en leads

Genereer content en zet traffic om in leads. Stoom ze klaar voor een gesprek met sales.

Lees meer

Inbound sales, meer omzet en klanten die bij jou passen

Help potentiële kopers bij hun aankoopproces, toon de waarde van jouw aanbod aan en sluit samen de deal.

Lees meer

Inbound service, tevreden klanten en mond tot mond reclame

Los klantvraagstukken gestructureerd op. Zorg voor klanttevredenheid. Zet klanten om in ambassadeurs.

Lees meer

Weten of HubSpot beter is dan je huidige oplossingen?

Hoe weet je of de HubSpot CRM Suite beter is dan jouw huidige oplossingen voor marketing, sales en service? Let bij het bepalen van jouw keuze op de onderstaande voordelen.

HubSpot ontwikkeld haar software voortdurend en breidt haar pakket uit met nieuwe technische mogelijkheden.
HubSpot biedt haar CRM suite aan op drie niveaus; Starter, Professional en Enterprise. Jij kunt om op elk niveau starten en doorgroeien.
Binnen HubSpot kunnen marketing, sales en service optimaal vanuit één omgeving samenwerken. HubSpot biedt een integraal klantbeeld om de juiste antwoorden op het juiste moment door de juiste persoon te geven. De voortgang- en ROI rapportages voor marketing, sales en service voorzien je van informatie om de juiste beslissingen te nemen.
HubSpot is gebruiksvriendelijk en heeft overal dezelfde herkenbare user interface. Rechten en rollen zijn gemakkelijk te regelen voor het hele team.
HubSpot heeft haar gratis CRM geïntegreerd met haar CMS voor personalisatie en het aanbieden van relevante content op het juiste moment van de buyer journey van een potentiële klant.
HubSpot is gemaakt voor marketeers. Er is geen voorkennis vereist om zaken binnen het CMS en op de website aan te passen. De website-pagina’s bestaan uit modules waardoor de marketeer veel vrijheid heeft met aanvullen of vereenvoudigen van de content op die pagina's.

De HubSpot CRM zeer geschikt voor midden en grootbedrijf

De basis van alle HubSpot oplossingen is het gratis HubSpot CRM. Iedereen van jouw marketing, sales en service team werkt vanuit hetzelfde CRM. Dit zorgt voor een vloeiende samenwerking tussen de teams.

Binnen het CRM leg je alle informatie over jouw leads en klanten vast. Deze informatie gebruik je om de interactie met hen aan te gaan, hen te volgen, te nurturen en herhaaldelijk vanuit service te werken aan opmerkelijke klantervaringen.

HubSpot CRM is zeer geschikt voor een midden- en grootbedrijf. In het CRM kun je goed zien wie met de klant contact heeft gehad en welke acties er zijn afgesproken of ondernomen.

 

"One4marketing is een flexibele betrouwbare partner met uitstekende HubSpot en strategische kennis. Geweldige resultaten!”

 

Marketing

Je trekt bezoekers naar jouw website. Met de Marketing Hub converteer je ze naar leads, houd je hen warm en maak je ze gereed voor sales.

HubSpot marketing biedt hiervoor een set aan sterke hulpmiddelen. HubSpot maakt direct inzichtelijk wat klanten doen, zodat je data gedreven werkt en jouw aanpak optimaliseert.

Marketing hub-1-1

 

Sales

HubSpot Sales ondersteunt salesprocessen, waarbij de koper centraal staat.

Je kent de (informatie) behoefte van jouw leads. Je sluit samen verkooptrajecten eerder en succesvol af.

Je automatiseert repeterend en handmatig werk en krijgt meer tijd voor gesprekken met klanten en leads.

Je meet alle verkoopactiviteiten en optimaliseert voortdurend de kwaliteit van gespreken, afspraken en processen.

Sales hub-1

 

Service

De Service Hub verbetert de kwaliteit van klantinteracties. Dat begint bij de implementatie van jouw producten of diensten en daarna tijdens het gebruik ervan.

Klanten ervaren de transparantie en de snelheid van jouw serviceproces. Ze worden ambassadeurs, die je bedrijf promoten binnen hun netwerk.

Service Hub-1

 

CRM

HubSpot CRM legt gegevens van contacten en bedrijven overzichtelijk vast. Ook elke interactie via de vele communicatiekanalen met klanten en leads wordt vastgelegd.

Dit inzicht in de status van klanten en  leads verhoogt de kans op succes en klanttevredenheid.

HubSpot CRM houdt je marketing, sales en serviceteam op de hoogte van de dagelijkse taken. Veel repeterend werk verdwijnt door automatisering.

HubSpot CRM-1

 

HubSpot CMS

HubSpot CMS Hub heeft alle componenten van digitale marketing in zich. Het is zeer geschikt voor het bouwen van websites voor leadgeneratie.

De integratie met HubSpot CRM geeft mogelijkheden om iedere lead en klant persoonlijk aan te spreken en content aan te bieden, die past bij wat zij nodig hebben. Zo werk je aan een sterke relatie met leads en klanten.

Het CMS is erg gebruiksvriendelijk en gebouwd voor marketeers, die onafhankelijk en snel wijzigingen willen doorvoeren op hun website en binnen campagnes.

 

CMS Hub-1

Een overzicht van onze klanten die HubSpot succesvol inzetten.

Nedaco_logoIntershop logo-1incentro-logounit4 logokeendelivey-logotencate-logoTwynstra_gudde_logoHupra-logotenderapp-logoFleetGO-LogoMilgro logo   ArcusIT-logo-1    Logo Logic vision-1-1Portland LogologoknablogoHSOkleinLogo_PortingXSlogo-acanthisMomice logo

 logo-alexandrelogo-voicebookingsrxp-logo-1Logo-MPO

 

Onboarding HubSpot software

HubSpot is niet ingewikkeld. Toch zou je je kunnen afvragen hoe je een oplossing als HubSpot implementeert en onboard binnen jouw team.

Onboarding door een HubSpot of door een lokale partner

Sommige bedrijven kiezen voor de online onboarding door HubSpot. Anderen laten dit doen door een HubSpot partner zoals One4marketing. De onboarding door ons heeft veel voordelen. We kennen de ‘diepten' van HubSpot en hebben jarenlange ervaring om klantspecifiek te implementeren.

Onboarding door jezelf, door HubSpot, of door ons?

Die keuze is volledig aan jou. De belangrijkste feedback die onze klanten geven is dat ze door de 'live' trainingen in hun eigen taal een fantastische kennis van HubSpot opdoen. Daarmee konden ze direct aan de slag en boekten zij al vrij snel successen bij het krijgen van meer traffic, leads en klanten.

 

HubSpot onboarding succes & prijzen

Wij bieden een aantal onboarding pakketten aan. Heb je vragen over HubSpot onboarding, aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen jou graag bij het vinden van de beste passende oplossing.

Onboarding HubSpot Marketing Professional

Remote implementatie & opleiding CRM. Remote implementatie & training Marketing Pro. Een Drag&Drop email template. Een eenvoudig landingspagina template. E-mail (voorkeur) pagina. Systeempagina’s. Basic data migratie.

Vanaf € 1450,- Eenmalig

Meer informatie

Onboarding HubSpot Marketing & Sales Pro

Remote implementatie & opleiding CRM. Remote implementatie & training Marketing Pro. Remote implementatie & training Sales Pro. Een Drag&Drop email template. Een eenvoudig landingspagina template. E-mail (voorkeur) pagina. Systeempagina’s. Basic data migratie.

Vanaf € 2450,- Eenmalig

Meer informatie

Onboarding HubSpot CRM SuiteEnterprise

Remote implementatie & training HubSpot CRM suite Pro (CRM, Marketing, Sales, Service, Operations & CMS). Een Drag&Drop email template. Een eenvoudig landingspagina template. E-mail (voorkeur) pagina. Systeempagina’s. Basic data migratie.

Vanaf € 3650,- Eenmalig

Meer informatie