<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

One4marketing start Gilbert-project voor goed doel

door: One4marketing

One4marketing start Gilbert-project voor goed doel

One4marketing start Gilbert-project voor goed doel

auteur
The inbound company voor meer traffic, leads en klanten die bij je passen en blijven
One4marketing

One4marketing doet mee aan het Gilbertjaar 2019! In 2019 wordt een nationaal goed doel geselecteerd dat het meest aansluit bij de genen van Gilbert en Veenendaal. Dat goede doel krijgt een jaar lang ondersteuning met een marketingcampagne die door One4marketing gratis wordt aangeboden.

Het DNA van Gilbertdriekalsgilbert

In 2019 is het 500 jaar geleden dat Gilbert van Schoonbeke is geboren. Gilbert wordt gezien als een belangrijke historische figuur omdat hij voor de uitbreiding van Antwerpen grootschalige turfwinning in Veenendaal en omgeving heeft georganiseerd. De arbeiders die dit werk verrichten, bleven wonen in deze regio en het huidige Veenendaal. “Gilbert van Schoonbeke was een eigengereide, ondernemende man die buiten kaders durfde te denken en te doen. Samen met anderen. Dat DNA komen we tot op de dag van vandaag tegen in Veenendaal”, aldus Roeland Tameling, coördinator van het Gilbertjaar. Hij wordt bijgevallen door Driek Geurtsen, eigenaar van One4marketing: “Ons bedrijf is met veel plezier verankerd in deze stad. Dingen aanpakken, samenwerken en ondernemen zit ook in onze genen en daar zijn we trots op. Daarom doen we graag mee aan het Gilbertjaar. Maar dan wel op een manier die bij ons past. Dus met onze marketingkennis en voor een passend goed doel. De details werken we nog uit, maar natuurlijk moet het goede doel ook Gilbert-proof zijn.”

Hoofdprijs

Geurtsen vervolgt: “we hebben een soort verkiezing bedacht waarbij goede doelen zich in 2019 kunnen aanmelden. Het goede doel dat het meest aansluit bij de karakteristieken van Gilbert krijgt van ons de hoofdprijs: een jaar lang ondersteuning met een ijzersterke marketingcampagne die minstens € 50.000,- waard is.” Het goede doel hoeft niet in Veenendaal gevestigd te zijn, maar moet wel aan een aantal andere criteria voldoen. “Over die criteria gaan we nog even goed nadenken de komende tijd.”

LinkedIn Live

Naast de goede doel actie hebben Geurtsen en Tameling nog een actie bedacht. Ze gaan in 2019 ‘LinkedIn Live’ organiseren: eenmalige verrassende ontmoetingen tussen ondernemers van buiten de stad met elkaar en met markante Veenendalers. Geurtsen vertelt: “we brengen mensen bijeen die elkaar nog niet kennen, maar wel specifieke thema’s delen. Zo krijg je een verrassend waardevolle avond, die goed past bij het karakter van Gilbert, van One4marketing en van Veenendaal. En het is ontzettend leuk om te doen!”

One4marketing

In november bestaat One4marketing 7,5 jaar. Een marketingbureau met haar wortels stevig in Veenendaal. Driek Geurtsen legt uit wat hun specialisatie is: “met een mooi woord heet dat inbound. Oftewel: jezelf als kennisleider positioneren, je kennis delen met de markt en hierdoor kwalitatieve leads genereren. Ik kan er veel meer over vertellen, maar het staat allemaal veel beter uitgelegd op www.one4marketing.nl.”

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download gratis e-book leadgeneratie boordevol met tips!
voorkant e-book leadgeneratie inbound marketing one4marketing

Blogs in je mail?

Gerelateerd

goede-doelen

Maatschappelijk verantwoorde marketing in 2019

Wat hebben jouw organisatie, Tony’s Chocolonely, Lush Cosmetics en Innocent Drinks met elkaar..