<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Opvallende content schrijven die bezoekers aantrekt

door: One4marketing

Opvallende content schrijven die bezoekers aantrekt

Opvallende content schrijven die bezoekers aantrekt

auteur
The inbound company voor meer traffic, leads en klanten die bij je passen en blijven
One4marketing

content aantrektHet internet staat vol met informatie. Overal vind je blogs, artikelen en video’s met teksten en afbeeldingen. In die overload aan informatie kan jouw marketing boodschap verloren gaan.  Om ervoor te zorgen dat jouw content opvalt, moet je aangrijpende en interessante verhalen schrijven.

Informatie schrijven die mensen aangrijpt doe je door multimedia in je artikel of blog te betrekken. Uit onderzoek is gebleken dat zulke artikelen meer worden gelezen dan artikelen met alleen maar tekst. Daarnaast moet de informatie ook makkelijk te verteren zijn. Mensen scannen een artikel sneller dan dat ze het woord voor woord lezen.

Misschien heb je dit al honderden keren gehoord, maar het is belangrijk om een aantrekkelijke titel te gebruiken voor je artikel. Met een spannende of intrigerende titel trek je mensen aan en worden ze aangetrokken om meer te lezen. Wat ook een goede manier is om aantrekkelijke artikelen te schrijven is om het persoonlijk te maken. Persoonlijke verhalen over echte mensen vallen op in de massa aan marketing boodschappen.


Hieronder een infographic over effectieve storytelling.

why storytelling secret 

  

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download gratis e-book leadgeneratie boordevol met tips!
voorkant e-book leadgeneratie inbound marketing one4marketing

Blogs in je mail?