<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Nieuwe ontwikkelingen in HubSpot: Social Media Reach verbeterd

auteur
One4marketing | The inbound company

Het bereik van uw sociale media is vernieuwd!

Voor het publiceren van uw content op social media, was er al een handige tool: Suggested Times. Hiermee wordt u geadviseerd op welke tijden van de dag en de week u het best uw waardevolle content kunt publiceren.

Nu is ook het design en de functionaliteit van Social Media Reach verbeterd. Deze tool kunt u vinden aan de rechterkant van de Social Media pagina in uw HubSpot software.

Het nieuwe design is vooral gericht op gebruikersgemak. Het wordt gemakkelijker om de groei van uw verschillende sociale kanalen te meten, uitgezet in een grafiek van groei tegen tijd. Daarnaast zal de tool ook de maandelijkse groei en de gemiddelde groei per maand aangeven. Dit gebeurt per kanaal, maar ook op cumulatieve basis. Zo wordt het voor u overzichtelijk en duidelijk wat de groeicijfers per medium zijn en op welke sociale media u het meeste succes heeft.

Social Reach   HubSpot 3png resized 600

Hoe nu Social Media Reach optimaal te gebruiken?

Het publiceren van de juiste content op het juiste moment is vaak voldoende om uw 'social span' te laten groeien over tijd, maar als u een sterkere groei in volgers wilt zien, is het een goed idee om 10 tot 15 minuten per week te wijden aan het vinden van en connecten met mensen die uw interesses delen en daardoor interesse hebben in de waardevolle informatie die u te bieden heeft. U kunt ze vinden door middel van de juiste combinatie van zoekwoorden of contact te leggen met de volgers van uw huidige fans.

Om nu de juiste volgers voor uw B2B of B2C onderneming te vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Terwijl u er aan werkt om uw sociale media publiek te laten groeien, bied het Social Media Reach report u de mogelijkheid om uw vooruitgang en groei te meten. Ook kunt u de publicatie van meer waardevolle informatie plannen om uw huidige en nieuwe volgers 'engaged' te houden. 

Hubspot Demo uitproberen

Een solide basis voor je marketing?

Je marketingstrategie gegoten in een ijzersterk Inbound Gameplan!

Download het e-book
ebook.png

Blogs in je mail?

Gerelateerd

social-media

Facebook Explore Feed: kans of bedreiging?

Het was even een paniekmoment voor marketeers en influencers, toen Facebook naar buiten kwam met..

social-media

Social media in de inbound marketing funnel (2): 'convert' naar lead

De tijd van 'zomaar wat doen' op social media, lijkt voor veel MKB'ers voorbij. Vooral wanneer een..

social-media

One4Marketing pakt social media aan met 5 pijlers

“Social media is zó geweldig! Het is gratis en ik kan delen wat ik wil! Postje hier, postje daar...