<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

One4marketing beste onderneming van 2018 in Veenendaal!

door: One4marketing

One4marketing beste onderneming van 2018 in Veenendaal!

One4marketing beste onderneming van 2018 in Veenendaal!

auteur
The inbound company voor meer traffic, leads en klanten die bij je passen en blijven
One4marketing

Gisteravond was een spannende avond voor het team van One4marketing! Een aantal weken geleden zijn we genomineerd voor de titel 'beste onderneming van 2018 in Veenendaal' in de categorie mkb. En gisteravond was het moment van de waarheid: winnen wij die prijs, of niet? 

De winnaar werd bekendgemaakt tijdens het Business Event Veenendaal. De drie genomineerden presenteerden hun bedrijven door middel van flitsende bedrijfsfilms. En eerlijk is eerlijk, ook de andere twee ondernemers runnen prachtige bedrijven. Een spannende race! 

De jury sprak mooie woorden over One4marketing: "Marketing met een missie en een visie. Dit bedrijf heeft een fantastische groei doorgemaakt in een hoogst competitieve markt. Dit is gelukt met een eigen en eigenzinnige bedrijfsfilosofie die de kracht van zijn medewerkers gebruikt om veranderingen te realiseren. Daarbij worden kennis en menselijkheid gecombineerd." Lees hier meer over onze visie op Inbound.

Toen de wethouder de gouden envelop opende en de naam van One4marketing door de zaal riep, barstte het gejuich los. Wat een feest! We zijn ontzettend trots op ons team en het mooie bedrijf dat we samen zijn. Voor onze klanten en voor elkaar! 

 

 

 

  

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Je marketingstrategie gegoten in een ijzersterk Inbound game plan!

Download gratis e-book leadgeneratie boordevol met tips!
voorkant e-book leadgeneratie inbound marketing one4marketing

Blogs in je mail?