<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Nieuwe Hubspot-features voor de oude prijs

HubSpot komt op 1 november met veel nieuwe features voor HubSpot Enterprise. Hierbij gaat ook de prijs omhoog met 700 euro per maand. Wie voor 1 november overstapt, krijgt de nieuwe features voor de oude prijs. 

Lees meer

One4marketing krijgt nominatie voor Ondernemer van het Jaar

One4marketing is genomineerd om ondernemer van het jaar te worden in Veendendaal. Samen met Dok2 en restaurant Vendel zit One4marketing in de catagorie MKB en detailhandel.

Lees meer

3 leestips voor de zomer

Als er één perfect moment per jaar is om eens met je neus in de boeken te duiken, is het wel de zomervakantie. Of je nu bruin bakt onder de warme zon, verkleumt in je tentje omdat het al een week plenst van de regen, of het fort op kantoor bewaakt omdat al je collega's er vandoor zijn, met deze drie boeken kom je de tijd goed door! 

Lees meer

Optimaliseer je website gratis met Lucky Orange

Op welke call-to-actions klikken jouw websitebezoekers? En welke laten ze links liggen? Vinden de bezoekers wat ze zoeken, of haken ze na twintig seconden af omdat ze niet weten of het antwoord op hun vraag wel op jouw website te vinden is? Soms zou je willen dat je met elke individuele bezoeker mee kon kijken, zodat je precies kunt zien waar je jouw website nog kunt verbeteren.

Lees meer

New in: Jorine

Deze week begon goed met de komst van een nieuwe collega. Jorine is afgestudeerd aan de opleiding Communication & Multimedia Design en gaat aan de slag bij One4Marketing als webdesigner/front-end developer. We zijn heel blij met haar komst! 

Lees meer

Ferdinand

sad smiley niks gevonden

 -NIETS GEVONDEN-

Lees meer

De start van Bettine en Carina

Sinds begin januari mogen we Bettine onderdeel van het One4Marketing team noemen. Als content marketeer schrijft zij sterke teksten en zorgt ze voor de mooiste lay-outs. Een halve maand later startte Carina. Zij is als coördinator operations verantwoordelijk voor de planning- en projectkant van One4Marketing. Beide stellen zich kort voor.

Lees meer

De klok tikt langzaam richting vijf uur..

De klok tikt langzaam richting vijf uur en het einde van mijn stage raakt steeds meer in zicht. Ik kijk terug op vijf maanden gezelligheid bij deze leuke organisatie. In deze periode heb ik een totaal nieuwe manier van marketing en sales leren kennen.

Lees meer

Drie inbound sales inzichten die we meenamen uit dublin

Afgelopen week hebben Marc (inbound sales consultant) en William (inbound sales trainee) een trip gemaakt naar Dublin. Een bezoek aan deze Europese hoofdstad voor technologiebedrijven maakt het mogelijk om nieuwe inzichten op te doen. We geven jou de drie meest waardevolle inzichten die we opdeden op het gebied van inbound sales.

Lees meer