3 leestips voor de zomer

Als er één perfect moment per jaar is om eens met je neus in de boeken te duiken, is het wel de zomervakantie. Of je nu bruin bakt onder de warme zon, verkleumt in je tentje omdat het al een week plenst van de regen, of het fort op kantoor bewaakt omdat al je collega's er vandoor zijn, met deze drie boeken kom je de tijd goed door! 

Tip #1 TRACTION

'TRACTION' van Gino Wickman is een zakelijk boek.Afbeeldingsresultaat voor traction book 'This book is a must for any business owner and their management team. TRACTION provides a powerful, practical, and simple system for running your business', aldus Dan Sullivan.

Heb je het gevoel dat je organisatie jou in zijn grip heeft? Dit boek loopt verschillende stappen door om grip te krijgen op je organisatie in plaats van andersom. Je ontdekt een eenvoudige maar krachtige manier om je organisatie te leiden. Jij en je team krijgen hierdoor meer focus, groei en plezier! 

Tip #2 Managers the day after tomorrow

Afbeeldingsresultaat voor managers the day after tomorrow

Een goed boek over de toekomst is het boek 'Managers the day after tomorrow' van Rik Vera. Vera legt uit wat de veranderingen zijn die deze wereld aansturen. In dit boek komen inzichten uit onder andere sociologie, evolutietheorie en psychologie aan bod. Een houvast voor managers!

 

Tip #3 The subtle art of not giving a f***

Afbeeldingsresultaat voor the subtle art of not giving a f

De laatste tip is een persoonlijke tip. Bijna al onze collega's hebben dit boek inmiddels gelezen. Dat zegt wat ;). Mark Manson geeft in dit boek tips om te leren omgaan met je tekortkomingen en tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden, maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo'n behoefte aan hebt. 

 

Bericht delen: