De klok tikt langzaam richting vijf uur..

De klok tikt langzaam richting vijf uur en het einde van mijn stage raakt steeds meer in zicht. Ik kijk terug op vijf maanden gezelligheid bij deze leuke organisatie. In deze periode heb ik een totaal nieuwe manier van marketing en sales leren kennen.

Totaal onbekend ben ik aan de slag gegaan met kennis opdoen over Inbound en hoe One4Marketing bedrijven kan helpen groeien. Deze methodiek in combinatie met One4Marketing is fantastisch. Dat heb ik persoonlijk ervaren, maar ook getoetst bij onze klanten voor mijn studieopdracht. One4Marketing kwam bijzonder hoog uit de verf wat betreft expert zijn binnen hun vakgebied.

Als ik terugdenk aan de tijd die ik heb doorgebracht, dan kijk ik terug naar een enthousiaste groep collega’s waar echt mee gelachen is. De gezelligheid tijdens de vrijdagmiddagborrel en de gezelligheid tussendoor maakte het werk als stagiair echt leuk.

20180112_172326.jpg

Het hoogtepunt van mijn stage bij One4Marketing was mijn reis naar Dublin, naar het Europese hoofdkantoor van HubSpot. Een kijkje in de keuken nemen hoe het gaat bij het bedrijf achter de Inbound filosofie. Ik ging naar huis met een rugzak vol met enthousiasme en kennis die ik daar opgedaan hebt.

Een persoonlijk woordje voor de organisatie: bedankt allemaal voor de prachtige tijd die ik hier heb mogen doorbrengen. Bedankt voor de gezelligheid en de positiviteit. Op naar een prachtige toekomst voor One4Marketing!

Bericht delen: