Taken voor in de vakantie

sea-sky-beach-holiday.jpg

De zomervakantie staat voor de deur. Voor veel bedrijven die actief zijn in B2B betekent dit dat er een wat rustigere periode aan komt. Hierdoor heb je genoeg tijd om taken uit te voeren die normaal blijven liggen. Het geeft niet alleen rust, maar zorgt er ook voor dat je na de zomer een frisse start tegemoet gaat. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

1. Ruim je bureaublad op

Je herkent het ongetwijfeld: een mapje hier, een documentje daar. Langzamerhand stroomt je bureaublad verder vol en uiteindelijk heb je het overzicht niet meer. HubSpot schreef een blog over het organiseren en opruimen van je bureaublad. Lees de blog hier.


2. Update je HubSpot-certificaten

Heb je voorheen HubSpot certficiaten gehaald? Ga dan na of de certificaten nog niet verlopen zijn. Alhoewel de meeste certificaten 25 maanden geldig zijn, zijn er ook een aantal die na 13 maanden verlopen. Bekijk in het HubSpot portaal hoe jij ervoor staat.


3. Laat ons een portaal assessment uitvoeren

Een goed ingericht portaal is de basis voor succes én efficiëntie. De zomervakantie is de ideale periode om een portaal assessment door ons uit te laten voeren. Interessant? Klik dan hier voor meer informatie.


4. Hergebruik oude content

Dit artikel legt 11 manieren uit om verouderde content een nieuwe bestemming te geven.

 

Bericht delen: