Marc deelt lessons learned bij HubSpot bootcamp

In de afgelopen weken heeft Marc zich verder verdiept in inbound sales door de masterclasses die Dan Tyre geeft tijdens de bootcamp van HubSpot. Dan Tyre was de 6e medewerker van HubSpot, heeft in totaal bij 5 start-ups gewerkt waarvan er 2 zijn verkocht aan Microsoft en 2 een waarde hebben gekregen van meer dan een miljard. Er valt niet aan te twijfelen dat Dan verstand heeft van inbound sales!

Deze kennis willen wij niet alleen voor onszelf houden, maar delen met jou!

De drie belangrijkste onderwerpen die besproken worden tijdens de salestraining zijn:

  • You can help everyone – B2H
    Ook al betekent dit niet dat je aan iedereen kan verkopen, is het bij inbound sales wel belangrijk dat je altijd helpt. Laat dit dan ook de insteek zijn in elk gesprek dat je aangaat! Houd het gesprek menselijk, begin de connect call over het weer of de voetbaluitslagen van het weekend. Belangrijkste in de connect call is het maken van de connectie.
  • Build connect call positioning statements (3 is aanbevolen)
    Je prospect moet het gevoel hebben dat je voor hem belt en dat je zijn situatie en industrie begrijpt. Het is dan ook erg belangrijk om goede positioning statements te hebben als antwoord op de vraag: Wat is de reden dat je belt?
  • Practice is everything
    Warm calling is voor een groot gedeelte oefenen, oefenen en nog meer oefenen. 3 belangrijkste zaken die je veel moet oefenen zijn: voicemail, opening en positioning statements.

Meld je aan voor de webinar!

Hoe gaan we het delen? Via een online meeting. Op woensdag 22 maart van 16:00-16:30 gaat Marc alles delen wat hij tot nu toe geleerd heeft. Tijdens dit half uur kan jij ook alle vragen stellen die je hebt over het opvolgen van inbound leads en het opvolgen van target leads.

Hoe meld je je aan? Simpel! Stuur een mail naar marc@one4marketing.nl als jij je wilt aanmelden om hier bij te zijn. Marc stuurt je dan via de mail een uitnodiging om deel te nemen aan de online meeting. Het is handig als je het inbound salescertificaat gehaald hebt, deze kan je gratis halen bij HubSpot Academy in jouw portaal.

Bericht delen: