De start van Bettine en Carina

Sinds begin januari mogen we Bettine onderdeel van het One4Marketing team noemen. Als content marketeer schrijft zij sterke teksten en zorgt ze voor de mooiste lay-outs. Een halve maand later startte Carina. Zij is als coördinator operations verantwoordelijk voor de planning- en projectkant van One4Marketing. Beide stellen zich kort voor.

Bettine

Bettine.jpg

Als klein meisje wist ik het zeker: ik wilde schrijfster worden. En al zal je (nog?) geen boek van mij in de boekhandel tegenkomen, schrijven is nog steeds een passie van mij. Na drieënhalf jaar werken in de marketing heb ik daar inmiddels ook ervaring mee. De functie van content marketeer is me dan ook op het lijf geschreven!

Als content marketeer bij One4Marketing maak ik graag de beste content voor jouw prospects en klanten. Content die antwoord geeft op hun vragen en past bij de fase van de Buyers journey waar ze zich in bevinden. Oftewel, content die echt voor jouw doelgroep bedoeld is!

Bettine is ook te vinden op LinkedIn, Twitter en Instagram.

 

Carina

Carina.jpg

   Effectieve resultaten met elkaar behalen, 
   is geweldig!

 
 

 Als coördinator operations ben ik verantwoordelijk voor alle operationele zaken op onze Delivery & Service afdeling. Ik vind het tof om vanuit mijn rol bij One4Marketing, een dynamisch en jong team te versterken. Door de teamleden te ontlasten, zorg ik ervoor dat onze marketing specialisten hun expertise optimaal kunnen inzetten voor onze klanten. Ik streef ernaar dat we samen op een leuke en inspirerende manier successen behalen.

Carina is ook te vinden op LinkedIn

 

Bericht delen: