Vonk360: Een inspirerend pand voor ons team

Het is je vast niet ontgaan. One4Marketing is verhuisd naar een nieuw pand, Vonk360. Op 14 december hebben we dat met klanten en contacten gevierd. Ben jij erbij geweest? Dan heb je het met eigen ogen kunnen bewonderen. Kon je er niet bij zijn? Dan komt er vast nog een gelegenheid om te kunnen zien waar we nu werken.

Driek heeft het gebouw natuurlijk uitgekozen op basis van de 'looks'. Want ja, het oog wil ook wat. Vonk 360 oogt professioneel, transparant en modern. Het is een plek waar wij (toekomstige) klanten, partners en contacten graag ontmoeten. Maar, naast het uiterlijk zit er een verhaal achter het pand. We willen ons namelijk laten inspireren door de ruimte waar wij in zitten.

vonk360 en One4Marketing kantoor

Ambitieuze omgeving

Nu zit One4Marketing nog als enig bedrijf in het pand. Er zitten al wel een aantal ZZP'ers in, maar het doel is om nog meer bedrijven aan te trekken. Daar is het pand ook op gebouwd. Het is gevestigd op een ideale, centrale locatie en goed bereikbaar per openbaar vervoer en per auto. Het pand is deel van Business Park De Batterijen en daardoor omringd door andere (grote) bedrijven. 

Mignon van Holten, verantwoordelijk voor de verhuur van het pand, vertelt vol trots: "Vonk360 is een vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven die vooroplopen op het gebied van innovatie en waarde hechten aan duurzaamheid. Het interieur van Vonk360 is splinternieuw en in alle ruimten is volop daglicht. De modernste technieken zijn toegepast in de vergaderruimten, denk bijvoorbeeld aan interactieve smart presentatieschermen." 

vonk360 en One4Marketing

Zowel qua ligging, als qua inrichting, is het een ambitieuze en inspirerende omgeving voor bedrijven. 

Duurzaam en innovatief

Maar er is meer. Want waar we vooral enthousiast van worden, is dat het pand gericht is op duurzaamheid. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Kortom, denk je aan Vonk360, dan denk je aan duurzaam. Ben je nu verbaasd over het grote led-reclamescherm aan de buitenkant van het pand, die je vanaf de snelweg kunt zien? Ook die is duurzaam! Het licht wordt namelijk voorzien door zonnepanelen en planten, die zorgen voor energieopbrengst en CO2-zuivering.

Regionaal verbonden

Vonk360 heeft de ambitie om hun innovatieve karakter uit te dragen, kennis te delen en verbinding te creëren. Daarom worden er regelmatig tentoonstellingen en evenementen georganiseerd. Altijd met het oog op innovatie en duurzaamheid. Vonk 360 voelt zich ook sterk verbonden met de FoodValley regio en hecht veel waarde aan lokale verbondenheid.

vonk360.jpg

 

Bericht delen: