<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif"> Trechter - Inbound Marketing

  B2B ONLINE LEADGENERATIE

  Voor B2B online leadgeneratie boek je al sinds 2010 gegarandeerd resultaat met One4Marketing. Wij hebben zeer veel ervaring met B2B online leadgeneratie.

  Onze klanten zoeken resultaat door B2B online leadgeneratie en komen daarvoor bij ons. Op basis van resultaat in B2B online leadgeneratie kunnen wij langdurig samenwerken met onze klanten.

  WAT IS DE DEFINITIE VAN (B2B) ONLINE LEADGENERATIE?

  (B2B) Online leadgeneratie is het opwekken van interesse van potentiële klanten voor een produkt of dienst.

  WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN B2B ONLINE LEADGENERATIE EN B2C ONLINE LEADGENERATIE?

  B2B online leadgeneratie verschilt nogal van B2C online leadgeneratie. Er is bijvoorbeeld een groot verschil van B2B (online) marktbenadering, (online) leadopvolging en ook (online) relatiebeheer ten opzichte van B2C.

  WAT IS B2B ONLINE LEADGENERATIE?

  Middels B2B online leadgeneratie is iemand op zoek naar zakelijk geïnteresseerde leads. Dat betekent dat het meestal gaat om produkten/diensten die ondanks een B2B online leadgeneratie een langer acquisitietraject nodig hebben. Denk bijv. aan software pakketten, machines, maatwerkprodukten enz. Na de eerste B2B online leadgeneratie gaat het bedrijf dan vaak een offline traject in met telefoongesprekken en fysieke (advies) gesprekken. Maar er zijn uiteraard ook producten en diensten in B2B die wel heel geschikt zijn om middels een B2B online leadgeneratie meteen te kunnen verkopen. Denk bijv. aan zakenreizen, allerlei materieel in de bouw en aanverwante sectoren, onderdelen en ook diensten als trainingen, seminars zijn geschikt voor B2B online leadgeneratie.

  WAT IS CRUCIAAL BIJ B2B ONLINE LEADGENERATIE?

  Voor B2B online leadgeneratie is het cruciaal dat de look & feel van de website perfect zijn. De eerste indruk is het allerbelangrijkste om mensen bij B2B online leadgeneratie op de website te behouden. Is de bezoeker op de goede B2B online landingspagina terecht gekomen? Zo nee, hoe kan hij in minder dan 3 klikken op de goede pagina terecht komen? Welke andere functionaliteiten zijn op de website ingebouwd om B2B online leadgeneratie tot een succes te maken? Is op elke pagina van de website een chatfunctie zichtbaar? Is overal het telefoonnummer zichtbaar? Kan iemand meteen en makkelijk naar het contactformulier en/of per mail een vraag sturen? Heeft uw website een menselijk gezicht of is uw website vooral produkt- en verkoopgericht?

  Helaas geldt ook vaak bij B2B online leadgeneratie dat de meeste websitebezoekers niet converteren naar een eerste contact. Er is vaak bij B2B online leadgeneratie maar een lage conversiegraad. Veel bedrijven zouden er goed aan doen, heel goed na te denken aan welke content en welk soort Call To Action (CTA) websitebezoekers behoefte hebben bij B2B online leadgeneratie..... Aangezien iedereen E-boeken aanbiedt is dat zeker niet altijd het beste middel bij B2B online leadgeneratie. De E-boek trigger is bij vele websitebezoekers niet hoog genoeg als CTA om een E-boek te downloaden. Of er worden bij B2B online leadgeneratie wel E-boeken gedownload maar de kwaliteit van de leads is erg laag.

  Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar B2B online leadgeneratie bureau?
  Bel ons meteen op 085-3760990 of mail naar info@one4marketing.nl

  Wij zien uit naar contact met jou voor B2B online leadgeneratie!

  Wil je in de stemming komen? Maak meteen gebruik van onze B2B Leadgeneratie Calculator

  1. Bepaal je B2B leadgeneratie per maand of per jaar en regel met de schuifjes de percentages voor het aantal B2B leads, salesleads en klanten. 
   Als uitgangspunt kun je het beste je B2B (online) leadgeneratie / je ervaring uit het verleden nemen.
  2. Voer nu het aantal bezoekers op en de verschillende percentages en stem zo de gewenste B2B (online) leadgeneratie resultaten op elkaar af.
  3. Naast de B2B (online) leadgeneratie calculator ziet je de middelen die je in kunt zetten om de door jou gewenste B2B leadgeneratie resultaten te behalen.

  Leads

  Van bezoekers naar leads

  Salesleads

  Van leads naar salesleads

  Klanten

  Van salesleads naar klanten

  1000


  120


  30

  Bezoekers

  0%

  10%

  0%

  25%

  0%

  50%

  Klanten

  Meer bezoekers

  Verander het aantal bezoekers om de tip te zien.

  Meer leads

  Verander het percentage leads om de tip te zien.

  Meer salesleads

  Verander het percentage salesleads om de tip te zien.

  Het is tijd voor B2B online leadgeneratie!

  We praten graag met je door over jouw B2B online leadgeneratie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor B2B online leadgeneratie!