<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif"> Trechter - Inbound Marketing

  B2B LEADGENERATIE BUREU

  O4M is al +10 jaar een toonaangevend B2B leadgeneratie bureau. Als bureau hebben wij hebben zeer veel ervaring met B2B leadgeneratie. In heel veel B2B sectoren. Vraag ons om B2B leadgeneratie garantie.

  Onze klanten zoeken een bureau dat meer omzet levert door B2B leadgeneratie. Op basis van resultaat met onze B2B leadgeneratie garantie kunnen wij langdurig samenwerken met onze klanten.

  WAT IS DE DEFINITIE VAN B2B LEADGENERATIE?

   Een B2B leadgeneratie bureau kan middels langs offline en online kanalen de interesse van potentiële klanten voor een produkt of dienst opwekken waarna de potentiële klanten zich op een manier bij de aanbieder bekend maken.

  HOE KIES JE EEN GOED B2B LEADGENERATIE BUREAU?

  Het genereren van puur leads is nog niet zo'n kunst. Het genereren van de goede leads wel. Een goed of kundig B2B leadgeneratie bureau moet aanhaken op de strategie van een bedrijf of organisatie. Het gaat niet niet om een hit and run B2B leadgeneratie maar om het aangaan van langdurige relaties met klanten. Een goed B2B leadgeneratie bureau zal met name vanuit de lange termijn doelstellingen op korte termijn resultaat kunnen halen met B2B leadgeneratie. Op basis van haar eerdere ervaringen zal een goed B2B leadgeneratie bureau (enige) garanties af moeten kunnen geven als het gaat om prestaties en resultaat.

  SNELHEID VAN RESULTAAT BIJ EEN B2B LEADGENERATIE BUREAU

  Een goede voorbereiding is het halve werk voor een B2B leadgeneratie bureau. Dat betekent dat de strategie van de B2B leadgeneratie door het bureau en haar klant goed uitgedacht moet worden. Welke doelgroep(en) hebben de snelste salescyclus, hebben de grootste klantwaarde, zijn de trouwste klanten, zijn het meest geschikt voor upselling en cross selling enz. Wanneer de B2B leadgeneratie strategie overdacht is, kunnen daarna de technische middelen ingezet worden om snel leads te genereren. Vervolgens is het zaak dat er een goede B2B leadgeneratie leadopvolging in bepaald is door middel van bijv. marketing automation.

  WAT IS CRUCIAAL BIJ B2B ONLINE EN OFFLINE LEADGENERATIE?

  Voor B2B leadgeneratie is het noodzakelijk dat de look & feel van de website perfect is. Of je nu via een online campagne of via een beurs B2B leadgeneratie aan het doen bent, de eerste indruk is het allerbelangrijkste om mensen bij B2B leadgeneratie op de website te behouden. Vanuit zijn eerste indruk en beantwoording aan zijn behoefte gaat de lead zich verder verdiepen in de website en getriggerd worden door een CTA. En daarna begint het traject van leadopvolging.

  Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar B2B leadgeneratie bureau?
  Bel ons meteen op 085-3760990 of mail naar info@one4marketing.nl

  Wij zien uit naar contact met jou voor B2B leadgeneratie!

  Wil je in de stemming komen? Maak meteen gebruik van onze B2B Leadgeneratie Calculator

  1. Bepaal je B2B leadgeneratie per maand of per jaar en regel met de schuifjes de percentages voor het aantal B2B leads, salesleads en klanten. 
   Als uitgangspunt kun je het beste je B2B leadgeneratie / je ervaring uit het verleden nemen.
  2. Voer nu het aantal bezoekers op en de verschillende percentages en stem zo de gewenste B2B leadgeneratie resultaten op elkaar af.
  3. Naast de B2B leadgeneratie calculator ziet je de middelen die je in kunt zetten om de door jou gewenste B2B leadgeneratie resultaten te behalen.

  Leads

  Van bezoekers naar leads

  Salesleads

  Van leads naar salesleads

  Klanten

  Van salesleads naar klanten

  1000


  120


  30

  Bezoekers

  0%

  10%

  0%

  25%

  0%

  50%

  Klanten

  Meer bezoekers

  Verander het aantal bezoekers om de tip te zien.

  Meer leads

  Verander het percentage leads om de tip te zien.

  Meer salesleads

  Verander het percentage salesleads om de tip te zien.

  Het is tijd voor B2B leadgeneratie!

  We praten graag met je door over jouw B2B leadgeneratie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor B2B leadgeneratie!