Nieuwe gezichten bij One4Marketing

MarcAnne-Lot_Tobias.jpg

Marc Rutgers - Junior Sales Consultant

Marc is afgelopen zomer afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede waar hij Management Economie en Recht studeerde. Hij heeft zowel tijdens stages als bij parttime banen saleservaring opgedaan. In augustus is Marc gestart om One4Marketing te helpen aan new business en de leads gegenereerd via inbound marketing op een goede en nauwkeurige manier op te volgen. 

Anne-Lot de Heus - Contentmarketeer

Anne-Lot is sinds oktober werkzaam bij One4Marketing. Zij heeft bewezen ervaring met het schrijven van teksten en tevens het designen van documenten. Deze combinatie is voor One4Marketing een waardevolle aanvulling op het team. Na op verschillende plekken marketingervaring te hebben opgedaan en als zelfstandige veel designwerk te hebben gedaan, was het tijd voor een volgende stap. Werken in een team en doen wat zij het liefste doet: mooie producten afleveren en strategisch meedenken met de klant. 

Tobias Pasma - Inbound Marketing Consultant

Tobias behoeft van de drie nieuwe medewerkers wellicht het minste introductie. Tobias is terug van weggeweest. Vorig jaar verliet hij One4Marketing na 3 jaar te hebben gewerkt als Inbound Marketing Consultant. Hij maakte de stap naar een PR-bureau. Zijn hart bleek toch bij inbound marketing te liggen en na een klein jaar veel geleerd te hebben, komt hij zijn kennis van HubSpot en markting weer inzetten bij ons. 

Janet met zwangerschapsverlof

Het is fijn dat het team van One4Marketing is uitgebreid met zoveel capabele mensen. Zo kan de continuiteit gewaarborgd blijven en kan One4Marketing blijven groeien. De komende maanden zal Janet namelijk afwezig zijn. Zij gaat met zwangerschapsverlof en zal in februari 2017 weer terug zijn. Hopelijk als kerngezonde mama van een kerngezonde baby.

Bericht delen: