Webinar social selling met Sara Larsen

In dit webinar gaat Marc in gesprek met Sara over social selling.
Sara is een expert op het gebied van social selling en vertelt  meer over de persoon achter de social selling.

Ben je op zoek naar een stappenplan om social selling toe te passen, dan is dit niet het webinar voor jou. Dat hebben we al voor je uitgeschreven. Social selling is eigenlijk je common sense gebruiken. Het gaat hier vooral om jouw persoonlijke drive. Wat heb jij nodig om de stap van social selling te zetten? Ben je op zoek naar wat jij, als salespersoon, moet doen bij jezelf om social selling succesvol toe te passen? Dan is dit een must-see webinar om direct te leren van een expert!

Sara legt je alles uit. En het leuke is, ze belooft dat, als je haar een berichtje stuurt op LinkedIn, ze jou een uitdaging geeft om goed te starten!

Let's be brave!

HubSpot Video
Header background wit

Webinar Sales Enablement met Aviva Walsh

In dit webinar over Sales Enablement was Aviva Walsh van HubSpot te gast. Bij One4marketing zijn we groot voorstander van een goede samenwerking tussen marketing en sales. Zo'n samenwerking is goud waard. Sales is verantwoordelijk voor de deals, maar er zijn genoeg dingen die marketing kan doen zodat de salesafdeling betere resultaten haalt.

Met sales enablement geef je vanuit marketing de juiste informatie op de juiste manier aan de salesafdeling en wordt potentie van de salesafdeling optimaal benut. Hoe ondersteunen jouw marketingactiviteiten de salesafdeling beter, zodat deals sneller gesloten worden? Hoe stem je af welke informatie je met elkaar deelt en hoe je efficiënt het offertetraject doorloopt? Daarvoor zijn goede processen, programma's en content nodig. Wij geven je in dit webinar graag tips zodat je alles uit de kast kunt halen en succesvol een sales enablement strategie kunt implementeren. 

Bekijk/download hier de presentatie

HubSpot Video
Header background grijs

Vier succesvolle salestrends voor groei

Ik, Marc Rutgers, vertel in dit webinar alles over de meest recente trends en ontwikkelingen op gebied van online marketing en sales. Wil jij ook weten waarom het juist nú belangrijk is om stappen te zetten in je online marketing en sales en heb je prangende vragen over de kansen voor jouw organisatie? Wil je weten hoe inbound marketing en sales jou voor de toekomst kunnen bewapenen? Dan is dit webinar interessant voor jou!

 

HubSpot Video