<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Kom jij ook bij ons werken?

One4marketing helpt haar klanten beter groeien. Die stabiele groei komt voort uit lange termijn relaties met klanten die bij hen passen. Dáár streven we naar bij al het werk wat we voor onze klanten doen.

Wij richten ons op kennisintensieve B2B-organisaties en hebben veel klanten in de ICT en Software-branche. Voor onze klanten bedenken we de inbound strategie. We richten leadgeneratie campagnes in. En zorgen we voor de ondersteuning van marketing en sales processen met behulp van HubSpot.

Als bedrijf streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid door kwalitatief werk te leveren. En vooral door een optimaal resultaat te bereiken bij al onze klanten. Met deze bedrijfscultuur realiseren we veranderingen en groei bij onze klanten. Binnen One4marketing worden kennis en menselijkheid gecombineerd.

Wij zijn op zoek naar jou, een ervaren online marketeer!

Wat ga je doen?

Je denkt strategisch met onze klanten mee. En helpt hen bij het opzetten en uitvoeren van de inbound leadgeneratie campagnes, waarbij via KPI’s gestuurd wordt op de te behalen resultaten. Je optimaliseert de content, website en HubSpot aan de hand van de KPI’s. En je benut de tactieken als: SEO & content marketing, Social media- & emailmarketing, Growth Driven Design. Je werkt hierin samen met ons klantenteam.

Ook help je mee om onze eigen marketing op een hoog niveau te houden, zowel met gevraagd of ongevraagd advies als in de uitvoering.

Het klantenteam

Je komt in een hecht team met verschillende disciplines. Deze expertise gebruik je samen om een hoge kwalitatieve dienst bij de klanten af te leveren. Ook draag je actief bij aan het op peilhouden van onze kennis over online marketing.

Wat bieden wij?

• Werken met interessante en leuke klanten
• Een uitdagende, creatieve baan in een gezellige werksfeer
• Een gezellig team dat jou helpt bij het ontwikkelen van jezelf
• Een veilige online werkomgeving
• Een markt conform salaris

Wie ben jij ?

Je bent een strategische sparringpartner .Je zorgt voor kwalitatieve resultaatgerichte leadgeneratie campagnes bij onze klanten. Je bent een kei in het bedenken van conversie- en SEO-optimalisatie. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt gewerkt met marketing automatisering, waarbij HubSpot een pre is.

Social media en social ads zijn voor jou een bekend terrein. Ook kan je goed schrijven. Naast een positieve en flexibele instelling, kan je goed samenwerken. Je stelt zelf prioriteiten en stemt af met andere collega’s en freelancers. In je werk ben je nauwkeurig en resultaatgericht. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je hebt een hands-on mentaliteit.

Heb jij dit in huis? Aarzel dan niet en solliciteer nu op deze leuke functie!

Neem contact met ons contact op en stuur je CV naar info@one4marketing.nl.

Wil je zien wie je toekomstige collega's worden, kijk dan hier.

Open sollicitaties

Je bent van harte welkom om uit te leggen waarom jij een toevoeging bent aan ons team. Wij zijn altijd geïnteresseerd in talent. Overtuig ons en je krijgt een uitnodiging voor een gesprek.

Solliciteer nu