<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

De perfecte HubSpot inrichting

Knopjes, lampjes, schermpjes en schuifjes. Alles wat iets te met technologie te maken heeft, vond ik als kind al super interessant. Als klein jochie keek ik mijn ogen uit wanneer de nieuwe Computable binnenkwam. Ik had nog geen idee dat de dingen op de plaatjes servers, switches en routers waren, maar tof vond ik het wel. 

Nu, jaren later, mag ik mij nog steeds dagelijks bezig houden met al dat moois. Ook de Computable lees ik nog steeds graag. Maar inmiddels niet meer om plaatjes te kijken, maar om up-to-date te blijven van het laatste nieuws dat mijn klanten beïnvloedt en om te lezen wat er in hun dagelijkse wereld omgaat. Als ik mijn klanten en hun markt niet ken, hoe kan ik hen dan ooit goed helpen bij het maken van de juiste strategische (en tactische) inzet van HubSpot? 

Naast mijn werk als internationaal HubSpot Specialist, vul ik mijn dagen in de sportschool, reizend, in Scandinavië of in de tuin.

%
HubSpot Growth Stack
%
Inbound Marketing
%
Inbound Sales
%
Inbound Service

Mijn laatste blogs