<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Geen slogans maar daden.

Ik loop op zonne-energie. En ik kan wel fanatiek zijn, maar ik speel niet om te winnen. Want tegen elkaar spelen is leuk, maar samen spelen is leuker. Dus je begrijpt wel waarom ik dol ben op een potje beach ball met mijn voeten in de branding. Als het even kan op het strand van Barcelona, want daar woont een van mijn beste vrienden. Tip: ga naar restaurant Roots and Rolls of café Rembrandt, vraag naar Erik en doe de groeten van Roeland. Warm welkom gegarandeerd!

Bij One4marketing vervul ik een rol als trotse ambassadeur. En als initiatiefnemer van een bijzonder sociaal project, Help de Helpers. Natuurlijk volgens een typische inbound marketing aanpak: we delen kennis met goede doelen uit heel Nederland en één van die goede doelen krijgt een professionele online marketing campagne ter waarde van meer dan € 50.000,-. Zo helpen we de helpers door te doen waar we goed in zijn. Want beweren dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt is niet zo moeilijk, het wordt pas interessant als je de daad bij het woord voegt.

Ambassadeur
Zonne-energie
Helpen
beach ball

Mijn laatste blogs

Met co-branding verbeter je de wereld en je imago

Jij kunt zorgen voor grote verandering. Ja echt, jij! Iedere dag doneren ondernemers geld,..

Bedrijven die goede doelen steunen, zijn oké

Waarom geven bedrijven aan goede doelen? Een logische vraag die je je als ondernemer misschien..

Co-branding pakt goed uit voor goed doel èn merk

Bedrijf + goed doel = een perfecte match. Een simpel rekensommetje dat een enorme impact heeft op..