Mensen en techniek

Als je vragen hebt over HubSpot, dan hoor ik ze graag!

Ik hou me bezig met alles wat met HubSpot te maken heeft. Ik ondersteun bij het technisch onboarden van klanten en geef workshops over HubSpot. Ook adviseer ik over nieuwe technische ontwikkelingen van HubSpot en begeleid ik strategietrajecten tot een succesvolle inbound marketingaanpak. Kortom: ik ben dé vraagbaak over HubSpot.

Als graficus in hart en nieren heb ik een 180 graden draai gemaakt naar digitale marketing. Een ding is zeker: marketing en communicatie veranderen en zullen blijven veranderen. Van push naar pull, van “zenden” naar “gevonden worden”. In mijn huidige functie combineer ik twee kwaliteiten: omgaan met mensen en techniek. Het is heerlijk om nieuwe software te doorgronden. InDesign, Photoshop, Wordpress of Hubspot, laat mij maar proberen! En daarna leg ik het graag aan een ander uit. Na mijn geduldige en enthousiaste uitleg, hoor ik vaak: 'Waarom ben jij geen leraar geworden?'

Inmiddels ben ik één van de weinige HubSpot certified trainers in Nederland. Interessant feitje: er zijn maar iets meer dan 200 certified trainers in de wereld.

Ik heb een motto: Ons leven is kort, dus leef nu. Zolang het mij gegeven is wil ik de mooie dingen uit het leven halen. Ik ben altijd in voor een biertje, een goed gesprek of een activiteit. Een rode draad in mijn leven is reizen. Samen met mijn vriendin willen we in ieder geval alle continenten zien. Dat is al gelukt op Antarctica na.

 

adviseren
coachen
klantgerichtheid
digitale pakketten
Paul Kemps

Paul Kemps

Senior HubSpot consultant