<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Over de klanten van One4Marketing

Ontdek wat onze tevreden klanten zeggen.

One4Marketing verricht diensten voor de volgende klanten:

SnelStart

SnelStart

One4Marketing ondersteunde het Texelse softwarebedrijf SnelStart voor langere tijd met strategische marketing. Onze CEO Driek Geurtsen was er drie jaar lang marketingmanager en stuurde een team van marketing- en salesprofessionals aan.

Bekijk de klantcase
CSN Groep

CSN Groep

One4Marketing heeft voor CSN Groep een nieuwe website in HubSpot gebouwd en de content van de website verzorgd. Na de implementatie van de nieuwe website steeg het websitebezoek met 450%. Daarna heeft One4Marketing de marketingafdeling van CSN Groep door middel van een interactieve workshop getraind in de software van HubSpot.


Bekijk de klantcase
SforSoftware

S for Software

S for Software startte in 2015 met de samenwerking met One4Marketing. Na de lancering van de nieuwe website, verdubbelde het website bezoek binnen 9 maanden. S for Software startte het traject met diverse strategische workshops. Nu er een stevig strategisch plan ligt, ondersteunt One4Marketing S for Software wekelijks met contentcreatie, social media marketing en websiteonderhoud.

Bekijk de klantcase
ICT Valley

ICT Valley

ICT Valley is een netwerkorganisatie voor ICT-bedrijven in de regio FoodValley. ICT Valley was één van de eerste klanten van One4Marketing en is tot op heden nog steeds een actieve klant. Onlangs werd de nieuwe website gelanceerd en werd One4Marketing ingeschakeld voor de marketing rondom de pijler Scholing & Werkgelegenheid. One4Marketing ondersteunt ICT Valley actief met contentmarketing en promotie rondom netwerkbijeenkomsten.

CITO

CITO

Bij Cito helpt One4Marketing met het ontwikkelen en uitvoeren van een inbound marketingstrategie, gericht op een specifieke product-marktcombinatie. Om de inbound marketingstrategie te ontwikkelen zijn een aantal workshops gegeven waarin onder meer doelen en buyer persona’s zijn gedefinieerd.


HRorganizer

HRorganizer

HRorganizer is één van de eerste klanten van One4Marketing die aan de slag ging met HubSpot. Nu, ruim drie jaar later, ondersteunt One4Marketing HRorganizer nog steeds actief met websiteonderhoud, contentcreatie en overige inbound marketingwerkzaamheden. In die drie jaar tijd heeft One4Marketing twee nieuwe websites gebouwd voor HRorganizer die enthousiast werden ontvangen door de doelgroep.

Alfagroep

Alfagroup B.V.

Alfagroup B.V. levert diverse oplossingen rondom brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. Na het design van de nieuwe website in het HubSpot CMS, ondersteunt One4Marketing het bedrijf wekelijks met adviezen rondom HubSpot, contentcreatie en social media en de uitvoering hiervan.

Why choose Us?

ID Factory

ID Factory is een full service digital agency en vertaalt online ambities in onderscheidende strategieën, pakkende websites, verleidelijke campagnes en jaloersmakende groeicijfers. One4Marketing hielp het bedrijf met de implementatie en inrichting van de HubSpot-software, verzorgde diverse strategische marketingworkshops en ondersteunt ID Factory maandelijks met adviezen.

Hupra

HUPRA

Als ICT-leverancier, levert Hupra cloud- en WiFi-oplossingen aan het MKB in de Regio FoodValley. One4Marketing ontworp de nieuwe website voor Hupra in het HubSpot CMS. Na het formuleren van een inbound marketingstrategie d.m.v. interactieve workshops, helpt One4Marketing maandelijks met het bedenken, uitvoeren en analyseren van marketingcampagnes.