<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Het beste team wint...

Voetbal is al vanaf kleins af aan mijn uitlaatklep en passie. Het samen trainen, toewerken naar iets resultaat, het beste bij elkaar naar boven halen, de problemen, de dynamiek, de spanning voor de wedstrijden, het presteren; allemaal onderdelen van voetbal waar ik enthousiast van wordt, maar die ook veel tegenkom in mijn werk bij One4marketing.

Samen met het salesteam zorgen we ervoor dat we de gestelde doelen halen. We mogen onze klanten helpen om hun doelen te halen en komen samen met de klanten achter hun echte pijn en problemen.

Natuurlijk is het belangrijk dat ook mijn collega's optimaal kunnen presteren. Als verantwoordelijke voor alle HR binnen One4marketing mag ik ervoor zorgen dat alle randzaken georganiseerd worden. En ik mag veel gesprekken voeren op zoek naar versterkingen binnen ons team; want net als bij voetbal wint niet de beste individu, maar het beste team!

teamspirit
strategie
hubspot-knowhow
vrolijk en vriendelijk

Mijn laatste blogs

inbound-sales

4 succesvolle salestrends voor groei

Bij One4marketing hebben we veel contact met bedrijven en we krijgen ook de eer en mogelijkheid om..

inbound-sales

De struggles van een succesvol salesteam

Je salesteam groeit en dat is niet voor niks. Samen schrijven jullie veel voorstellen, klanten zijn..

inbound-sales

Zo weet je of jouw lead sales qualified is!

Eén van de meest herkenbare situaties voor zowel een marketeer als een verkoper: een lead wordt..