<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Het beste team wint...

Voetbal is al vanaf kleins af aan mijn uitlaatklep en passie. Het samen trainen, toewerken naar iets resultaat, het beste bij elkaar naar boven halen, de problemen, de dynamiek, de spanning voor de wedstrijden, het presteren; allemaal onderdelen van voetbal waar ik enthousiast van wordt, maar die ook veel tegenkom in mijn werk bij One4marketing.

Samen met het salesteam zorgen we ervoor dat we de gestelde doelen halen. We mogen onze klanten helpen om hun doelen te halen en komen samen met de klanten achter hun echte pijn en problemen.

Natuurlijk is het belangrijk dat ook mijn collega's optimaal kunnen presteren. Als verantwoordelijke voor alle HR binnen One4marketing mag ik ervoor zorgen dat alle randzaken georganiseerd worden. En ik mag veel gesprekken voeren op zoek naar versterkingen binnen ons team; want net als bij voetbal wint niet de beste individu, maar het beste team!

%
teamspirit
%
strategie
%
hubspot-knowhow
%
vrolijk en vriendelijk

Mijn laatste blogs

marketing-en-sales

Groeien via je bestaande klanten! 15 Strategieën voor klantbehoud

Om zo veel mogelijk omzet te halen, moet je zoveel mogelijk klanten binnenhalen. Toch? Of toch..

inbound-sales

De struggles van een succesvol salesteam

Je salesteam groeit en dat is niet voor niks. Samen schrijven jullie veel voorstellen, klanten zijn..

inbound-sales

Zo weet je of jouw lead sales qualified is!

Eén van de meest herkenbare situaties voor zowel een marketeer als een verkoper: een lead wordt..