<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Van schets tot experience

Van jongs af aan was ik altijd al degene die foto’s maakte, uitnodigingen ontwierp en filmpjes in elkaar zette in, ja echt waar, Windows Movie Maker. Ik hou enorm van creatief bezig zijn, dan zit ik helemaal in mijn eigen wereld.

Tijdens de studie Communicaton & Multimedia Design stuitte ik op de boeiende wereld van webdesign. Het geeft een enorm voldaan gevoel om een website die begint als simpele schets verder uit te werken tot een volledig werkende ‘experience’. Ik voel mij daarom ook helemaal op mijn plek als UX Designer/ Front-end developer binnen One4marketing!

Ik word enthousiast van design, muziek, mode, stedentrips en mijn mopshondje Stewie. Op een vrije dag cross ik graag op mijn racefiets over de heuvels van Arnhem terwijl Frank Ocean door mijn koptelefoon speelt. Zoals te zien op mijn foto, heb ik een lichte obsessie voor sneakers. Het gevoel dat ik krijg als ik een paar exclusieve Nikes weet te ‘coppen’ is te vergelijken met het winnen van een marathon.

%
Adobe Creative Suite
%
Multimedia Design
%
Front End Developing
%
Webdesign