Vakantie is voorbij: dit doen wij in september 2017

We zijn weer helemaal opgeladen na een heerlijke zomervakantie. Tijd om concreet actie te ondernemen op onze plannen! 

Een nieuwe website

Soms ben je als bedrijf zo gefocust op het maken van mooie creaties voor je klanten, dat je je eigen website helemaal vergeet. Dat was bij ons het geval. We vinden dat ons webdesign verouderd is en zijn daarom druk bezig met een nieuw design. Met de requirements, die we al op papier hebben staan, kunnen we in september aan de slag. In de tussentijd kun je onze blogs gewoon blijven lezen en is onze website bereikbaar; we zullen de website namelijk stukje bij beetje aanpakken.

Ontbijtsessies in VONK360

Het bruist op onze locatie van de kennis, dus waarom delen we die niet onderling? Dat is wat Driek zichzelf afvroeg. Om deze reden gaan we in september ontbijtsessies opstarten. In deze sessies kunnen marketeers en verkopers van de bedrijven die gevestigd zijn in VONK360, pijnpunten aandragen. Elke sessie wordt er een pijnpunt op het gebied van marketing of sales besproken. We hopen op deze manier kennisdeling te stimuleren en van elkaar te leren.

Inbound 2017

En last but not least: Inbound 2017. Dit is hét Inbound evenement waar wij, als inbound marketing fans en inbound sales goeroes, ieder jaar weer naar uitkijken. Een delegatie van One4Marketing vliegt eind september naar Boston om vier dagen lang inspiratie op te doen. Met sprekers als Michelle Obama, Brené Brown én de co-founders van HubSpot, kunnen dit niet anders dan geweldige dagen worden. Gaat je inbound-hart hier sneller van kloppen? Dan kun je hier meer lezen over het evenement.

Bericht delen: