Nieuwe Hubspot-features voor de oude prijs

HubSpot komt op 1 november met veel nieuwe features voor HubSpot Enterprise. Hierbij gaat ook de prijs omhoog met 700 euro per maand. Wie voor 1 november overstapt, krijgt de nieuwe features voor de oude prijs. 

Marc van One4marketingVoor 1 november tellen nog de oude prijzen. Enterprise kost nu 2240 euro per maand als basis. Dat wordt 2940 euro per maand. Klanten die nu overstappen, krijgen na 1 november wél de nieuwe features. Deze maand is dus een goed moment om over te stappen. Wil je daar meer over weten, neem contact op met Marc Rutgers van One4marketing.

Prijzen voor domeinnamen

Ook gaat HubSpot vanaf komende maand prijzen hanteren voor extra unieke domeinen. Bijvoorbeeld: als je naast one4marketing.nl een uniekdomein.nl wilt, kost dat 605 euro per maand extra. Een domein als one4marketing.be of .fr kan wel zonder extra kosten. Overweeg je een ander domein, dan kan dat deze maand nog kosteloos ingericht worden. Wie na 1 november een ander domein toevoegt, moet gaan betalen. Ook als je misschien in de toekomst een ander domein wilt, is het voordelig om die nu alvast te koppelen. 

Als je een extra domeinnaam voor 1 november koppelt, hoef je dus niet extra te betalen.

Membership content en contentpartitioning

Enterprise krijgt vanaf komende maand nieuwe features zoals membership content en contentpartitioning. Blogs, landingpages en websitespagina's kunnen achter een login gezet worden met de feature Membership Content. Zowel voor intern publiek, betalende klanten of andere groepen die op een lijst staan. Contentpartitioning is het opdelen van content voor bijvoorbeeld verschillende teams binnen een bedrijf. Contentpartitioning is bruikbaar voor internationale marketing teams, verschillende productlijnen, merken en andere segmentaties. Een echte “enterprise” feature!

Handige links:

 

Bericht delen: